Ali Koç'un Kara Kutu Dediği Baki Şahin Gitti

Orhan Gülek
27.06.2022 - 22:51 | Son Güncellenme: 28.06.2022 - 10:40

Ali Koç'un 'kara kutu' olarak tarif ettiği Temsilci İşleri Müdürü Baki Şahin, bu pozisyonunu kaybetti. Şahin, Temsilci İşleri Koordinatörlüğü'ne kaydırıldı.

Ali Koç'un Kara Kutu Dediği Baki Şahin Gitti

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilci İşleri Direktörü Baki Şahin, sessiz sedasız tenzili rütbe aldı! Özellikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'kara kutu' olarak nitlendirdiği Şahin, Temsilci İşleri Müdürlüğü'nden Temsilciler Kurulu Koordinatörülüğü görevine kaydırıldı. Daha önce bu pozisyonda Bedri Dölkeleş yer alıyordu.

Koç: Şahin'in onayından geçiyor

Fenerbahçe Bakanı Ali Koç, 6 Mayıs 2022'de düzenlediği geniş kapsamlı basın toplantısında Temsilciler Kurulu'ndan uzun uzun söz etmişti. Koç, konuşmasında o dönem Temsilci İşleri Müdürü olan Baki Şahin için 'kara kutu' ifadesini kullanmıştı. Koç, "Özetle hukuk kurallarına gelene kadar yıllardır disiplin cezalarını maç oynanırken bile değiştirebilecek bir sistemden bahsediyorum. Ne yazık ki temsilci raporları temsilci işleri direktörü kara kutu olarak bilinen Baki Şahin'in onayından geçmektedir. Müdahaleye açıktır" demişti.

Şahin'in rütbesi küçüldü

Raporlar sisteme girmeden önce birilerinin filtresinden geçtiğini kaydeden Koç, "Bize göre de müdahaleye açık demektir. Futbolun hukuki tarafında da bazı görünmeyen kişiler kara düzenlerini devam etmektedir" diye konuşmuştu. Koç'u bu çarpıcı açıklamalarından sonra göreve gelen yeni başkan Mehmet Büyükekşi, Şahin'in rütbesini küçülterek, müdürlükten koordinatörlüğe aldı.

Senin için hazırladığımız haberler