Kolombiya bu soruyu soruyor: Falcao neden oynamıyor?

08.06.2021 - 16:15 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 16:26

Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao'nun Arjantin maçında neden oynamadığı tartışma konusu. Falcao neden milli takımda yok? İşte detaylar...

Kolombiya bu soruyu soruyor: Falcao neden oynamıyor?

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao’nun Arjantin maçında oynayıp oynamayacağı merak konusuydu. Golcü futbolcuyla ilgili durum belli oldu. Detaylar haberde… 

Falcao, Peru maçında oynamadı

34 yaşında olmasına karşın ülkesi Kolombiya’da en değerli oyunculardan biri olarak gösterilen Radamel Falcao, Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde 3-0 kazandıkları Peru maçında oynamadı. 

Arjantin maçında da yok

Kolombiya kaynaklı haberlere göre; golcü futbolcu 9 Haziran’da Arjantin ile oynanacak maçta da forma giymeyeceği ifade edildi. 

Performansı ve sakatlık durumu

Haberde Falcao’nun Galatasaray’daki performansının çok iç açıcı olmadığı kendi takımında da sırt ağrıları sebebiyle oynayamadığı hatırlatıldı. Ancak; Kolombiya’da bazı futbolseverler Falcao’nun kadroda yer almamasının nedenini sorguluyor. Kadroda olmama sebebinin ülkesindeki siyasi olaylarla ilgili yaptığı yorumlar olduğu da iddia ediliyor. 

FALCAO KOLOMBİYA'DA YAŞANANLARLA İLGİLİ NELER SÖYLEMİŞTİ? HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

Peru maçında kimler oynadı?

Teknik direktör Reinaldo Rueda Rivera son oynadıkları ve 3-0 kazandıkları Peru maçında forvet hattında Zapata ve Muriel’i tercih etmişti. Borre ve Borja ise oyuna son 20 dakikada alınmıştı. 

Falcao tatil fotoğrafı paylaşmıştı 

Golcü futbolcu Radamel Falcao, ailesiyle birlikte yaptığı tatilden bazı fotoğraf karelerini sosyal medya adresinden paylaşmıştı. Falcao, “Prensesim ile tatilin tadını çıkarıyoruz” diyerek not düşmüştü. 

Senin için hazırladığımız haberler