Kolombiya yeniden Falcao'yu konuşuyor: Bayrağı ters çevirdi...

06.06.2021 - 09:58 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 10:07

Galatasaray forması giyen Radamel Falcao, ülkesinde yaşanan olaylara kayıtsız kalmadı. Futbolcunun geleceğiyle ilgili yeni haberler var. Kalıyor mu? İşte detaylar...

Kolombiya yeniden Falcao'yu konuşuyor: Bayrağı ters çevirdi...

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray’ın golcü futbolcusu Radamel Falcao, sosyal medyada ülkesiyle ilgili yaptığı paylaşımlar sebebiyle sert şekilde eleştirilere maruz kaldı. Golcü futbolcuya destek verenlerin olması da dikkati çekti. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı kuralıyla ilgili yaptığı yeni düzenlemenin Radamel Falcao’yu da etkileyeceği ifade edildi. Detaylar haberde…

Falcao, bayrağı ters çevirmişti

Galatasaray’da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken Radamel Falcao, geride bıraktığımız dönemde ülkesinde yaşanan olaylar için paylaşım yapmış ve ülke bayrağının ters çevrilmiş fotoğrafını paylaşmıştı. Bilindiği üzere Kolombiya’da hükümet karşıtı gösteriler yapılıyor.

2 ay önceki paylaşımı yeniden gündemde

Falcao, “Kolombiya’daki durum göz önüne alındığında insan haklarını ihlal eden her türlü eylemi reddediyorum. Şiddete başvurmama çağrısı yapıyor ve barışçıl olan gösteri haklarına değer verilmesini ve saygı gösterilmesini istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. 

Eleştirenler ve destek verenler var

Bu paylaşım yeniden gündem oldu ve sosyal medya hesabından Falcao’ya eleştiriler mesajlar geldi. Ancak; Kolombiya’daki vatandaşların bir kısmı da Falcao ile aynı görüşü savunduğu için golcü oyuncunun sesini yükseltmesine destek verdi. 

TFF’nin düzenlemesi Falcao’yu etkileyecek

Öte yandan Kolombiyalı futbolcularla ilgili yaptığı analiz ve haberlerle tanınan Edward Castro da Radamel Falcao hakkında bir haber yayınladı. Castro, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı kuralıyla ilgili yaptığı düzenlemenin Falcao’yu etkileyeceği görüşünde. 

TFF YABANCI KURALI KONUSUNDA GERİ ADIM ATACAK MI? HABER İÇİN TIKLAYINIZ...

“Falcao ile kontrat yenilenmemesini bekliyorum”

Castro, “Galatasaray limitleri aşmasa da Falcao’nun Galatasaray’da kalmasına engeller var. Falcao ile kontrat yenilenmemesini bekliyorum. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni düzenlemesi Falcao gibi oyuncuların kadroda olmamasını etkileyecek” ifadelerini kullandı.

Falcao’nun Galatasaray performansı 

Şu sıralarda ailesiyle yaptığı tatil fotoğraflarını paylaşan Radamel Falcao, geride bıraktığımız sezonda 18 maçta 9 gol 2 asist üretti. Golcü isim ilk sezonunda ise 22 maçta 11 gol atıp 1 de asist yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler