Kolombiya'da Galatasaray çılgınlığı yaşanıyor!

24.02.2020 - 19:57 | Son Güncellenme: 24.02.2020 - 17:03

Kolombiya'da Galatasaray çılgınlığı yaşanıyor!

Galatasaray'ın Fenerbahçe galibiyeti Kolombia'ya nasıl yansıdı? Kolombia'da Falcao'ya ilgi nasıl? Muslera'nın performansı dış basında nasıl yankı buldu?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan ESPN Kolombiya temsilcisi ve Direct TV programcısı Tito Pucetti'nin açıklamaları şu şekilde:

Falcao taraftar için geldi!

"İnsanlar burada Galatasaray'a sempatiyle bakıyor. Herkes Falcao için çok mutlu. Galatasaray'ın 21 yıldır kazanamadığını herkes biliyordu. Falcao'nun penaltıdan gol atması ve galibiyeti getirmesi sevinçle karşılandı. Falcao transfer döneminde Fatih Terim'le konuştu ve fiziksel olarak zorlu bir lige geldiğinin farkındaydı. Falcao buradaki atmosfer ve taraftarlardan dolayı büyük heyecan duyuyordu. Falcao'nun buraya gelmesindeki en büyük etken taraftarın ateşi ve büyük maçlarda oluşturduğu atmosfer."

Falcao derbide oynamak için Fatih Terim'le özel olarak görüştü!

"Falcao evet sakatlıklar yaşadı ve uzun süre beklentileri karşılayamadı ancak bu maçta çok oynamak istedi ve büyük bir arzuyla oynadı. Falcao orada çok mutlu. Aradığı atmosferi orada bulmuş durumda. Arjantin'de de büyük maçlarda oynadı. Falcao bu derbide oynamayı çok istedi. Fatih Terim'le bu maçta oynamak için özel görüştü. Zaten ilk başta da Falcao'nun buraya transfer olma sebebi bu tip büyük maçlarda ve atmosferlerde forma giyimekti. Falcao bu maçlar için Türkiye'ye geldi. "

Muslera burada çok seviliyor!

Galibiyetin yansıması Kolombiya'da müthiş oldu. Gazeteler ve televizyonlar bu derbiye büyük yer ayırdı. Gazeteler ve televizyonlar çılgınca eğlencelere ve bu eğlence videolarına yer verdi. İnanılmaz bir karnaval gibiydi. Kısaca bu derbinin çok büyük bir yansıması oldu. Kolombiya basını çılgınca bu galibiyeti konuştu. Falcao'yu sosyal medyadan kutladım. Burada gerçekten Falcao'dan dolayı birçok haber yayınlanıyor. Ajansspor ve Radyospor'un haberleri burada yayınlanıyor. Muslera'nın yaptığı kurtarış ve gösterdiği performans basında da yer buldu. Muslera burada çok popüler bir figür. Messi Arjantin'de nasıl seviliyorsa Muslera'da Uruguay'da o kadar seviliyor. Muslera çok başarılı bir kaleci."

Senin için hazırladığımız haberler