Kolovetsios: Kaybetmemek de önemli

Ali Bozkurt
22.11.2021 - 22:01 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 22:28

Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Yukatel Kayserispor-Göztepe karşılaşması beraberlikle sona erdi. Karşılaşmanın ardından Kayserispor oyuncuları açıklamalarda bulundu.

Kolovetsios: Kaybetmemek de önemli

Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Yukatel Kayserispor-Göztepe karşılaşması sona erdi. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından Kayserispor oyuncuları açıklamalarda bulundu.

Kolovetsios: Taraftarımız için kazanmak istedik

Kolovetsios, "Türk futbolununda maçı kaybetmemek de önemli. Bugün 3 puanı getirecek pozisyonları yakaladık ama olmadı. Taraftarlarımız için kazanmak istedik. Çok istekliydik, zorladık. Bence bu maçı daha önceden bitirebilirdik. Pozisyonlar yakaladık. Önümüzdeki maça hazırlanıp oraya odaklanacağız" dedi.

İbrahim Akdağ: 1 puan önemli

İbrahim Akdağ ise, "İki takım için de çekişmeli maç oldu. Galibiyete çok yaklaştık ama 1-0 iken pozisyonları değerlendiremedik. Üzgünüz, ama yine de puanımız 16 ve 1 puan önemli. Taraftarın önünde puan kaybetmek üzücü oldu. Yolumuza devam ediyoruz, daha iyi olacağız" diye konuştu.

Onur Bulut: 3 puanı hak ettik

Onur Bulut da "Bugün 3 puanı hak ettik ama ikinci golü atamadık. Bugün iyi oynadık, pozisyonları iyi değerlendiremedik. Diğer maçlarda daha iyi sonuçlar alırız umarım" yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler