Kayserispor'da Kolovetsios ve Bilal Bayazit, Beşiktaş maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
07.08.2022 - 00:07 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 00:17

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Kayserispor'da Kolovetsios ve Bilal Bayazit, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Kayserispor'da Kolovetsios ve Bilal Bayazit, Beşiktaş maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de heyecan başladı. Beşiktaş, ligi kendi sahasında açtı. Vodafone Park'ta Kayserispor'u konuk eden Siyah-beyazlılar maçtan 1-0'lık skorla galip ayrıldı ve ilk haftayı 3 puanla tamamladı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 90+6'da Ghezzal kaydetti.

Karşılaşmanın 67. dakikasında Kayserispor forması giyen Ali Kerimi kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Kolovetsios: "Mağlubiyeti hak etmedik. Daha fazlasını alabilirdik."

Karşılaşma sonrası Kayserispor'da Kolovetsios ve Bilal Bayazit açıklamalarda bulundu. Kayserispor'un Yunan savunma oyuncusu Dimitrios Kolovetsios  "Bu maça çok iyi hazırlandık. Çok önemli bir rakip olduğunu biliyorduk. İlk yarı iyi oynadık. Pozisyonlar da vardı. Ancak maçı kaybettik ne yazık ki. Çok iyi bir kamp geçirdik. Oyun stilimize eklemelerde bulunduk. Takımımla gurur duyuyorum. Mağlubiyeti hak etmedik. Daha fazlasını alabilirdik." dedi.

Bilal Bayazit: "Kırmızı karttan sonra pozisyon bulamadık"

Kayserispor'un 23 yaşındaki kalecisi Bilal Bayazit ise maç sonu yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan daha iyi oynadıklarını ifade etti. Bayazit "Geçen seneden çok şey öğrendim. İnşallah bu sene kale benim olur. İnşallah böyle devam ederim. Son dakikalarda gol yemek acı bir şey ama takımımla gurur duyuyorum. Beşiktaş'tan iyi oynadık. Kırmızı karttan sonra pozisyon bulamadık ama daha iyi oynadık. Hocamız sayesinde bunu devam ettirmeye çalışacağız. Biz bir aileyiz. Skor bizim tarafımızda değildi ama bunu çevireceğiz." dedi.

İşte Kayserispor takımında en fazla mesafe kateden 5 futbolcu

Öte yandan opta verilerine göre Kayserispor takımında en fazla mesafe kateden 5 futbolcu şu şekilde sıralandı:

 

  1. Onur Bulut: 10627 metre  
  2. Cardoso Miguel Felipe: 10306 metre  
  3. Emrah assan: 9092 metre  
  4. Lionel Jules Carole: 8952 metre  
  5. Kolovetsios Dimitris: 8873 metre
Senin için hazırladığımız haberler