Kömürspor’dan Afrin için duygulandıran klip

06.02.2018 - 10:18 | Son Güncellenme: 06.02.2018 - 10:18

TFF 2.Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, Afrin'de mücadele eden Türk askeri adına duygulu bir klip hazırladı. Klip, Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar tarafından da büyük ilgi gördü.

Kömürspor kulüp binasında Mehmetçikler için hazırladıkları klipte Türk Bayrağı’nın önüne geçerek destek mesajları veren futbolcular ve yönetim, duygu dolu anlara neden oldu. Başkan Süleyman Caner, Takım Kaptanı Mert Caymaz, futbolcular Burak Can Et, Sinan Ören, Tahir Babaoğlu, Kemal İçler, Semih Beyaz, Hasan Küçcük, Reşo Akın, Ercan Coşkun, Berkan Akdeniz, Mustafa Söylemez, Hakan Yılmaz, Ahmet Üçler, Kaan Akgün ve Teknik Direktör Şenol Demir, operasyondaki askerler için anlamlı mesajlar paylaştılar.

"Zeytin Dalı Harekatı" operasyonuna katılan Uzman Çavuş Mehmet Kuzu'nun "Ailene bir mesajın var mı?" sorusu üzerine, tankın üzerindeyken verdiği "Beklemesinler" yanıtıyla başlayan video klipte, futbolcular, "Yüreği vatan aşkıyla kavrulan Mehmetçik tıpkı 57. Alay gibi geri dönmeyi düşünmüyor" ifadelerini kullandılar. Futbolcular klipte ayrıca, "Bombalar, kurşunlar kılınıza zarar vermesin… Ocağınız tütsün hiç sönmesin. Sancağımız, bayrağımız yere inmesin, ezanımız dinmesin. Analarımızın duası, ak sütü, sizi tüm tehlikelerden korusun. Adımlarınız tüm dünyayı inletsin. Allah sizi iki cihanda da aziz eylesin. Allah'ım ordumuz, milletimiz yurdumuz sana emanet" şeklinde birlik ve beraberlik mesajlarına da yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler