Ibrahim Sehic: Galatasaray'a Neredeyse Transfer Oluyordum

İsa Kethüda
28.12.2021 - 19:34 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 01:08

Konyaspor haberleri... Süper Lig takımlarından Konyaspor ve Bosna Hersek milli takımının kalecisi Ibrahim Sehic, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Ibrahim Sehic: Galatasaray'a Neredeyse Transfer Oluyordum

AJANSSPOR-HABER

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan tecrübeli file bekçisi, ''Beşiktaş maçında galibiyeti hak eden taraf olduğumuzu düşünüyorum. Maçı kazanmak için tüm enerjimizi kullandık ve sanırım iyi bir iş çıkardık. Ben, sezonun ilk yarısı boyunca çok başarılı bir takım oyunu örneği verdiğimizi düşünüyorum. Hedefimiz doğrultusunda önemli adımlar attık. Ortak bir enerji, doğru strateji, taktik disiplin... Gösterdiğimiz bu performansı ikinci yarıya da yaymalıyız' dedi. 

İlgini Çekebilir
Miralem Pjanic'te korkulan olmadı!
Habere Git

Konyaspor şampiyon olur mu?

Konyaspor'un şampiyon olup olamayacağı ile ilgili soruya ise Sehic, "Trabzonspor puan farkıyla önde. Kolay değil tabii ki; ama biz mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Sezon sonunda kendimizi, en azından, ligin üst sıralarında görmek istiyoruz. Amacımız Konyaspor'u Avrupa kupalarına taşımak" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Vida'ya Premier Lig’den talip
Habere Git

"Galatasaray'a transferim gerçekleşiyordu"

Ibrahim Sehic transfer konusunda ise, "Geçen yaz Galatasaray'a transferim neredeyse gerçekleşiyordu. Ama son anda detaylara takıldı ve ben takımımda kaldım. Şimdi çok başarılıyz. İlhan Palut ile çok iyi noktalara geldik. 

İlgini Çekebilir
Tosic'den Pjanic transferinin perde arkası! Sergen Yalçın'ın flaş tepkisi...
Habere Git

"Bizi başarılı yapan, takım olabilmemiz"

Taktik ve güç açısından üst düzeydeyiz. Ve kolektif anlayışı yansıtan böyle bir ekibin parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizi başarılı yapan, takım olabilmemiz. Benimle ilgili övgü dolu sözlerinizden dolayı teşekkür ederim; ama bu takımın az gol yemesinde, çok puan toplamasında sadece ben etkili değilim. Biz bunu takım olarak yaptık. Ben bu takımın sadece bir parçasıyım" şeklinde konuştu. 

"Pjanic olağanüstü bir oyuncu"

Sehic, yurttaşı Miralem Pjanic için ise, "Olağanüstü bir oyuncu. Kendisi çok yakın arkadaşım. Sıra dışı futbol yeteneklerine sahip. Maalesef Beşiktaş istediği sonuçları alamadı. Bu durum Pjanic'e de yansıdı. Ama eminim ligin ikinci bölümünde çok daha başarılı olacaktır. O ve takımı için en iyisini temenni ediyorum" dedi. 

İlgini Çekebilir
Son 25 yılın en iyi 101 futbolcusu açıklandı! Türk takımlarında oynayan...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler