Konyaspor, Alper Uludağ Ayrılığını Açıkladı | Transfer Haberleri

Ali Bozkurt
13.01.2022 - 20:15 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 12:07

Serdar Gürler ile yollarım ayrılmasından sonra Süper Lig ekibi Konyaspor'da bir ayrılık daha yaşandı. Alper Uludağ ile yollar ayrıldı. İşte detaylar...

Konyaspor, Alper Uludağ Ayrılığını Açıkladı | Transfer Haberleri

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig ekibi Konyaspor ,Alper Uludağ ile sözleşmesini feshetti.Adana Demirspor, Konyaspor'la sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Alper Uludağ ile ciddi şekilde ilgileniyor. Transferde önemli aşama kaydedildi. 

Serdar Gürler ile yollar ayrılmıştı

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Serdar Gürler'in Başakşehir'e transfer olduğunu duyurdu. Açıklamada yer alan "Manevi olarak zor günlerden geçen kulübümüz, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket ederken, formamızı terletmek isteyen futbolcular ile yoluna devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

Konyaspor, Alper Uludağ ayrılığını açıkladı

Konyaspor, 31 yaşındaki futbolcu Alper Uludağ ile yolların ayırıldığını duyurdu. Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Alper Uludağ, daha fazla süre almak için takımdan ayrılmak istediğini yönetimimiz ve teknik heyetimize bildirmiş ve bu talebi olumlu karşılanmıştır. Gösterdiği karakter ve emeklerden ötürü Alper'e teşekkür eder, başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Alper Uludağ kimdir?

 Alper Uludağ 1990 yılında Belçika’da dünyaya gelmiştir. Futbol hayatına doğup büyüdüğü Belçika’da Verbroedering Geel takımı alt yapısı ile adım atmıştır. Ardından Psv, Aachen alt yapılarında futbol eğitimi almış, 2010 yılında Aachen takımı ile profesyonel sözleşme imzalamıştır. Daha sonra Ingolstadt, Kayserispor ve Trabzonspor takımlarında forma giymiştir. 2016 yılında Akhisar takımına, 2017 yılında ise Gençlerbirliği’ne transfer olmuştur. 2019 yılında Konyaspor'a gelen Alper, Konyaspor ile 2022 yılında karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Senin için hazırladığımız haberler