AYOS Konyaspor'da baş antrenör koltuğu için düşünülen isim Aziz Bekir

28.12.2022 - 23:27 | Son Güncellenme: 29.12.2022 - 00:42

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden AYOS Konyaspor boş olan koçluk koltuğu için eski çalıştırıcısı Aziz Bekir ile ilgileniyor.

AYOS Konyaspor'da baş antrenör koltuğu için düşünülen isim Aziz Bekir

AJANSSPOR-HABER

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden AYOS Konyaspor, Ergin Gençoğlu'ndan boşalan koçluk koltuğuna eski baş anternörü Aziz Bekir'i getirmek istiyor. Yeni yıl tatili için Konya'ya gidecek olan Bekir'in kulüp yönetimiyle görüşmesi bekleniyor.

Konyaspor güçlü bir kadro kurdu

Basketbol Süper Ligi'ne bu sezon çıkan AYOS Konyaspor kadrosuna  ligin başarılı takımlarında boy göstermiş isimleri kattı. Jordan Morgan daha önce Pınar Karşıyaka, Jarrel Eddie ve Alex Perez ise Fenerbahçe formaları terletti. 

Rüzgar terse döndü

Ligin yeni ekibi Konyaspor ilk 4 maçından 3'ünü kazanarak etkili bir başlangıç yaptı. Fakat İç Anadolu için rüzgar tam tersine döndü ve yeşil beyazlılar sonraki 8 maçta yalnızca 1 galibiyet alarak ligin alt yarısına demir attı.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'e yerli pivot!
Habere Git

Fatura koça kesildi

Konyaspor'un son 8 maçtaki etkisiz performansı baş antrenör Engin Gencoğlu'nun ayrılmasına sebep oldu. Şubat ayında göreve gelen Gencoğlu takımı Süper Lig'e çıkardı.

Bosna Hersek'le Fransa'yı devirdi

Geçen yaz Aziz Bekir'in çalıştırdığı Bosna Hersek Milli Takımı, Dünya Kupası eleme grubunda Fransa'yı 96-90 mağlup ederek herkesi şaşırtmayı başardı. İki uzatmaya giden karşılaşmada Bosna Hersek adına takımın yıldızı 17 sayı, 6 ribaunt, 5 asistle eski Anadolu Efes'li Dzanan Musa oldu.

İkinci dönem olacak

Asistan koç olarak Galatasaray, Ülkerspor ve A Milli Takım'da görev alan Aziz Bekir sonrasında Darüşşafaka, Antalya Kepez, Gaziantep, Konya ve Uşak'ta baş antrenörlük rolünü üstlendi. 

İlgini Çekebilir
Daçka'dan forvete takviye!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler