Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, transferlerin maliyetlerini açıkladı!

16.09.2024 - 18:55 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 18:59

Son dakika spor haberi: Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, yaz transfer döneminde kadroya katılan futbolcuların maliyetlerini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, transferlerin maliyetlerini açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, yaz transfer döneminde kadroya katılan futbolcuların maliyetleri noktasında açıklamalarda bulundu.

Başkan Korkmaz, teknik direktör Ali Çamdalı ile ilgili konuştu.

"10 milyon Euro civarında bir takım kurmak istiyorduk"

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Ömer Korkmaz, “Biz aslında toplamda 10 milyon Euro civarında bir takım kurmak istiyorduk. Bu sınırların içinde kalmaya dikkat ettik. Blaz Kramer için 1 milyon bonservis rakamları gerçeği yansıtmıyor. Konyaspor kulübünün bu bazda bir rakam verecek gücü yok. Blaz, transfer dönemi başladığında Konya'ya kadar gelmişti ancak burada menajerinin bazı değişik istekleri ortaya çıkınca geri göndermek zorunda kaldık.

"Tekrar bu rakamlarda oyuncuyu kulübümüze kazandırdık"

Oyuncuya karşı sevgimiz ve sempatimiz hiçbir zaman azalmadı. Sonrasında buraya gelmek istedi, kendisini burada göstermek istedi. Menajerinin isteklerini çözebilirse anlaşabileceğimizi söyledik. Sezon başında bahsedilen rakamların yüzde 50 aşağısına bonservis anlaşması yapmıştık. Tekrar bu rakamlarda oyuncuyu kulübümüze kazandırdık" dedi.

Bazooer’in çıkış maddesi var

Hollandalı stoper Riechedly Bazoer hakkında konuşan Korkmaz; "Geçtiğimiz günlerde takımımıza katılan Hollandalı stoper Riechedly Bazoer en maliyetli oyuncumuz. Maliyetlerden bağımsız karakterli bir takım oluşturmak istedik. Tam istediğimiz noktadayız. Riechedly Bazoer'in sözleşmesinde çıkış maddesi bulunuyor. Evet aşağı yukarı 1-2 milyon Euro civarında” ifadelerini kullandı.

Pedrinho için 400 bin Euro bonservis

Çıktığı 5 maçta 3 gol atan Pedrinho'nun maliyetini de açıklayan Ömer Korkmaz, "Pedrinho'yu 400 bin Euro gibi bir bonservis bedeli ile kadromuza kattık ve bu rakamı 3 yıllık vadeye yaydık. Oyuncunun bireysel maaşı Türkiye'deki yabancı oyunculara göre oldukça aşağı seviyelerde" diye konuştu ve ekledi:

“Konrad Michalak’ın borcu ödenmedi”

“Konrad Michalak'ın bonservis parasını halen Ohod Club'den alamadık. Takımının transfer yasağı var Michalak'dan dolayı. 1 milyon Dolar alacağımız var.”

Senin için hazırladığımız haberler