Konyaspor Başkanı'ndan çarpıcı açıklama! "Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar?"

Akın Ungan
26.05.2024 - 08:23 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 15:19

Şampiyonun belirleneceği son haftada Galatasaray ile karşılaşacak olan Konyaspor'da futbolcuların birikmiş borçları ödendi. Çıkan iddialara Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz cevap verdi.

Konyaspor Başkanı'ndan çarpıcı açıklama! "Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar?"

Konyaspor'un Galatasaray ile oynayacağı hem küme düşme hattı için hem de şampiyonluk için belirleyici olan maçtan önce Konyasporlu futbolculara ödenen maaş çeşitli iddialar doğurdu. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Beyaz TV'de "Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar?" diyerek iddialar hakkında konuştu.

"Kendi topladığımız paranın da hesabını vermeyelim"

Ömer Korkmaz, "Kritik bir süreçteyiz, kendi içimizde para toplayıp veriyoruz. 50 tane dedikodu var. Kendi topladığımız paranın da hesabını vermeyelim kimseye. Bizi birinden para almakla mı yargılıyorlar? Bunu konuşursak cevap vermiş oluruz” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu ödedi

Konya’nın Sesi gaztesinin haberine göre; ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor'un yönetim kurulu, geçtiğimiz günlerde yapılan toplantı sonrası aldığı karar ile takımdaki tüm oyuncuların birikmiş olan 29 milyon TL'lik maaş ödemesini gerçekleştirdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da başkanlık seçimi sonuçlandı!
Habere Git

Beraberlik yetecek

Ligin son haftasında Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçta iki takımın puanları paylaşmasıyla beraber Konyaspor ligde kalırken, Galatasaray şampiyonluğa ulaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler