Konyaspor-Fenerbahçe: 1-0 (Maç Sonucu-Özet)

29.08.2022 - 16:25 | Son Güncellenme: 29.08.2022 - 21:16

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor, Eskişehir Yeni Stadı'nda karşılaştığı Fenerbahçe'yi mağlup etti. İşte maç sonucu, özet, goller ve detaylar.

Konyaspor-Fenerbahçe: 1-0 (Maç Sonucu-Özet)

AJANSSPOR HABER

2022/23 Süper Lig sezonu başladı. 4. haftasında olacak olan Konyaspor- Fenerbahçe, maçı merak edilmeye başlandı. Zorlu karşılaşmayı canlı izle ve maç linki gibi aramalar sıklaşmaya başladı. İşte Konyaspor- Fenerbahçe maçına dair merak edilen detaylar... 
 

Konyaspor – Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta maçında Fenerbahçe, Arabamcom Konyaspor'un konuğu olacak. Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanacak maç saat 19.15'te başlayacak. Mücadele yayıncı kuruluş beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

Maçın hakemi belli oldu

Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında Arda Kardeşler düdük çalacak. Kardeşler'in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ile Serkan Ok yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Atilla Karaoğlan olacak.

Karşıalşmada görev yapacak VAR hakemleri de belli oldu:

VAR: Koray Gençerler
AVAR: Erkan Engin

11'ler belli oldu

  • Fenerbahçe XI: Altay, Lemos, Peres, Szalai, Arao, Zajc, Emre, Ferdi, Rossi, Lincoln, Valencia


  • Konyaspor XI: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner, Rahmanovic, Muric, Bytyqi, Muhammet

Enner Valencia kırmızı kart gördü

Sarı-lacivertli takımda Enner Valencia, 22. dakikada Adil Demirbağ'a yaptığı hareket sonucu kırmızı kart gördü. Ekvadorlu golcü oyuncu kariyerinde ilk kez kırmızı kart yedi. 32 yaşındaki oyuncu Kayserispor ve Alanyaspor maçlarında forma giyemeyecek.

Lemos çıktı, Serdar girdi

Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın kırmızı kart görmesinin ardından Mauricio Lemos oyundan alındı. Lemos'un yerine 31. dakikada Serdar Dursun oyuna dahil oldu. Uruguaylı savunma oyuncusu çıkmadan önce hafif bir sakatlık geçirmişti. 

İlk yarı sonucu: Konyaspor 0-0 Fenerbahçe

Adil Demirbağ da kızardı

Konyaspor'da Adil Demirbağ, 54. dakikada Osay-Samuel'e yaptığı hareket sonucu ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 24 yaşındaki oyuncu Giresunspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Konyaspor aradığı golü Muhammet Demir ile buldu

Konyaspor, aradığı golü 66. dakikada Muhammet Demir ile buldu. Tecrübeli golcü oyuncu, Zymer Bytyqi'nin sol kanattan yaptığı ggüzel ortaya, aynı güzellikle kafa vuruşu yaptı ve takımını Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçirdi. Bu sezon 8 maçta sahaya çıkan 30 yaşındaki oyuncu 3 gol ve 1 asist ile oynadı.

Maç sonucu

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor, Eskişehir Yeni Stadı'nda karşılaştığı Fenerbahçe'yi Muhammet Demir'in 66. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. 

Senin için hazırladığımız haberler