Konyaspor-Fenerbahçe maçına yoğun ilgi

27.08.2022 - 14:58 | Son Güncellenme: 27.08.2022 - 15:08

Eskişehir’de oynanacak olan Konyaspor-Fenerbahçe maçı için satışa çıkarılan 30 bin 800 biletten 26 bin 500’ünün satıldığı belirtildi. İşte detaylar...

Konyaspor-Fenerbahçe maçına yoğun ilgi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 3’üncü haftasında Konyaspor, Konya Büyükşehir Stadyumu'nun zeminin yetersiz olması nedeniyle Fenerbahçe’yi Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'nda konuk edecek.

Biletler kısa sürede büyük ilgi gördü

Pazartesi akşam 19.30’da başlayacak olan karşılaşması öncesince 1623’ü deplasman tribünü olmak üzere 30 bin 800 adet bile satışa çıkarıldı. Kısa sürede büyük ilgi gören biletlerden 26 bin 500’ünün satıldığı belirtildi.

Maç biletleri misafir tribün için 34, ev sahibi tribünleri için ise 42 liradan satılırken, Fenerbahçeliler deplasman tribünü biletlerinin tamamını aldı.

Konyaspor, Konya Büyükşehir Stadyumu'nun zeminin yetersiz olması nedeniyle golsüz berabere kaldığı Başakşehir karşılaşmasını da Eskişehir’de oynamıştı.

Konyaspor 10. sırada yer alıyor

Geçtiğimiz sezon ligi 3. sırada bitiren ev sahibi arabam.com Konyaspor, yeni sezonun ilk iki haftasında sırasıyla deplasmanda MKE Ankaragücü ile sahasında da Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kalmıştı. İlk iki hafta golsüz beraberliklerle sahadan ayrılan Konyaspor 3. hafta maçında İstanbulspor'u deplasmanda 4-0 ile mağlup edip sezonun ilk 3 puanına ulaşmıştı. Konyaspor, Fenerbahçe maçı öncesi ligde 10. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe liderlik koltuğuna oturdu

Konuk ekip Fenerbahçe ise Jorge Jesus yönetiminde sezona kendi sahasında Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalarak başladı. Ardından deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başaran sarı-lacivertliler, ligin 3. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 4-2 yenmeyi başararak puanını 7'ye yükselterek liderlik koltuğuna oturdu.

Konyaspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği ve futbolseverlere keyifli bir 90 dakika vaadeden mücadele 29 Ağustos Pazartesi akşamı oynanacak.

5. İslami Dayanışma Oyunları'nda zemini zarar gören Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu yerine Yeni Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Arda Kardeşler görev alacak.

Saat 19.15'te başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından izleyicilerle buluşacak.

Senin için hazırladığımız haberler