Konyaspor - Fenerbahçe maçında 11’ler belli oldu!

08.03.2021 - 17:43 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 18:51

Konyaspor Fenerbahçe maçı ilk 11’ler belli oldu! Süper Lig’in 29. haftasında Konyaspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, maç öncesi Fenerbahçe ilk 11, FB ilk 11 şeklinde araştırmaları sıklaştırdı. Maç öncesi tüm gelişmeler, maç kadroları ve yedekleri haberimizden bulabilirsiniz. İşte Konyaspor Fenerbahçe maçı ilk 11’ler...

Konyaspor - Fenerbahçe maçında 11’ler belli oldu!

Konyaspor Fenerbahçe maçında iki takımın ilk 11’leri belli oldu! Haftanın kritik maçlarından birinde Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda Fenerbahçe’yi konuk edecek. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe ilk 11’i ve Konyaspor ilk 11’i merak ediliyordu.

Konyaspor, Süper Lig'in 29. haftasında bu akşam sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'u mağlup ettiği takdirde Antalyaspor beraberliğinin ardından 3 puana kavuşmuş olacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak ve maçı beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak. Maçta hakem Alper Ulusuoy düdük çalacak.

KONYASPOR - FENERBAHÇE İLK 11'LERİ

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Adil, Diomande, Jevtovic, Sekidika, Milosevic, Shengelia, Cikalleshi.

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Szalai, Novak, Sosa, Mert Hakan, Osayi-Samuel, Pelkas, Valencia, Thiam.

Fenerbahçe’de Gustavo ve İrfan Can yedek, Mert Hakan 11’de

Süper Lig’de Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor karşısına çıkıyor. Sarı lacivertlilerin 11’inde teknik direktör Erol Bulut değişikliğe gitti.

Tedavisi tamamlanan ve maç kadrosunda yer alan Luiz Gustavo 11’de tercih edilmezken yedekler arasında bulunuyor. Brezilyalı futbolcunun dışında geçen hafta ikinci yarıda oyuna giren İrfan Can Kahveci de 11’de görevlendirilmedi. Tecrübeli futbolcu yine ikinci yarıda oyuna girecek.

Sarı kart cezaları sona eren Serdar Aziz savunmada Attila Szalai’nin yanında Mert Hakan ise orta sahada Jose Sosa ile birlikte görev aldı.

Bu oyuncuların yerine geçen hafta forma giyen Ozan Tufan ve savunmada bireysel hatalar yapan Marcel Tisserand yedek kulübesinde bekleyecek.

Mesut Özil’in sakatlığı sonrası Dimitris Pelkas forvet arkasına yeniden geçerken Enner Valencia ve Mame Thiam 11’e döndü.

Senin için hazırladığımız haberler