Konyaspor - Galatasaray maç özeti izle! Goller ve penaltı pozisyonları...

05.01.2021 - 20:47 | Son Güncellenme: 05.01.2021 - 21:02

Konyaspor Galatasaray maç özeti izleyin. Süper Lig 16. haftada Konyaspor ve Galatasaray maçı oynandı. Büyük heyecana sahne olan maça penaltı kararları da damga vurdu. Taraftarlar Konya Galatasaray maç özeti, gol videoları ve penaltı pozisyonları izlemek için Bein Sports Süper Lig özet seyret gibi araştırmalara başladı. İşte Konyaspor Galatasaray maç özeti izlemek için detaylar...

Konyaspor - Galatasaray maç özeti izle! Goller ve penaltı pozisyonları...

Konyaspor Galatasaray maç özeti izleyin. Ligin 16. haftasında Konyaspor Galatasaray’ı konuk etti. Penaltı pozisyonu ve gol videosu izlemek isteyen futbolseverler, Konya Galatasaray maç özeti, Bein Sports Süper Lig özetler (Videolig) araştırmalarına başladı. İşte Konyaspor Galatasaray maç özeti...

90 dakikada büyük heyecan! 

Konyaspor - Galatasaray TFF Süper Lig 16. hafta maçı büyük heyecana sahne oldu. Karşılıklı gollerin olduğu mücadeye hakemin penaltı kararları da damga vurdu. Tüm bu anları Konya Galatasaray maç özetinde bulabilirsiniz.

 

KONYASPOR GALATASARAY MAÇ ÖZETİ

30. dakikada sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza sahasına yapılan ortaya Emre Akbaba röveşata denedi ancak top savunmadan geri geldi.
34. dakikada Konyaspor atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Daci kafayı vurdu. Top üstten auta gitti.
37. dakikada Galatasaray’ın sağ kanattan Ömer ile kullandığı serbest vuruşta arka direkte Diagne boş pozisyonda kafayı vurdu ama top az farkla dışarı gitti.
40. dakikada sağ kanatta topla buluşan Skubic’in içeriye çevirdiği topa Daci düzgün vurarak topu ağlara yolladı. 1-0
44. dakikada Luyindama’nın uzun pasında savunma arkasına sarkan Diagne’nin vuruşunda top üstten dışarıya çıktı.
45+3. dakikada sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Oğulcan’ın ortasına dokunan Diagne topu filelere gönderdi. 1-1

Senin için hazırladığımız haberler