Konyaspor genç stoperi bitiriyor

Cem Ergün
09.07.2024 - 23:32 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 23:35

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, savunmaya genç bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Yeşil-Beyazlılar, Bursaspor ile yollarını ayıran Ertuğrul Kurtuluş’u renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Konyaspor genç stoperi bitiriyor

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Süper Lig’de transferin hızlı ekiplerinden Konyaspor, savunmasına genç bir ismi eklemeye hazırlanıyor. Yeşil-Beyazlılar, Bursaspor ile yollarını ayıran Ertuğrul Kurtuluş’u renklerine bağlamak için görüşmelerini sürdürüyor.

İmzaya hazırlanıyor

Altyapısından yetiştiği Bursaspor ile sözleşmesini tamamlayan ve yollarını ayıran 21 yaşındaki stoper ile temaslarını kuran Konya ekibi, bir pürüzün çıkmaması halinde transferi noktalamayı hedefliyor.

Isparta 32 Spor’da kiralık oynadı

2020 yılında Bursaspor’da profesyonel olan genç futbolcu, bir sezon sonra kiralık olarak Isparta 32 Spor formasını giydi. Son iki sezonda Bursaspor adına mücadele veren başarılı futbolcu, Yeşil-Beyazlılar adına toplamda 71 maça çıktı ve 1 gol attı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş ve Trabzonspor'un radarındaydı! Adam Buksa kararını verdi
Habere Git

Skor katkısı yok

Geçen sezon Bursaspor ile TFF 2. Lig’de 30, Türkiye Kupası’nda da1 maça çıkan genç stoper, 2 bin 703 dakika oyunda kaldı. 10 sarı ve 1 kırmızı kart gören Kurtuluş, skor katkısı yapamadı.

Senin için hazırladığımız haberler