Vaduz- Konyaspor: 1-1 (Maç Sonucu-Özet)

03.08.2022 - 23:31 | Son Güncellenme: 04.08.2022 - 23:00

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turundaki Vaduz ile Arabam.com Konyaspor karşılaştı. Maç karşılıklı gollerle berabere bitti. İşte maç sonucu, özet, goller ve karşılaşmadan detaylar.

Vaduz- Konyaspor: 1-1 (Maç Sonucu-Özet)

AJANSSPOR HABER

Vaduz- Konyaspor hd canlı maç izlemek için detaylar haberimizde.  Konyaspor, Avrupa Ligi elemelerinde Vaduz ile karşı karşıya geliyor. Vaduz- Konyaspor maçı hangi kanalda ve maç linki gibi aramalar artmaya başladı. Şifresiz maçını izlemek için tüm detaylar haberimizde yer alıyor. İşte bedava link ve detaylar...

Vaduz- Konyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Rheinpark Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Litvanya Futbol Federasyonu'ndan Manfredas Lukjancukas yönetecek. Mücadele, A Spor'dan naklen yayımlanacak.

Konyaspor,  Avrupa kupalarında bu zamana kadar oynadığı 14 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı.  11 golle rakip fileleri havalandıran Konyaspor, kalesinde 18 gole engel olamadı.

Eleme Turu ilk maçında Perşembe günü deplasmanda Vaduz ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma ve core ile başladı. Daha sonra futbolcular 5'e 2 pas çalışması yaptı. İdman çift kale maç ile sona erdi.

Vaduz Konyaspor maçı 11'ler

  • Vaduz: Büchel, Gasser, Gabriel, Traber, Fehr, Dobras, Gajic, Goelzer, Tunahan Çiçek, Hasler, Sutter


  • Konyaspor: Sehic, Ahmet Oğuz, Calvo, Adil, Guilherme, Hadziahmetovic, Soner Dikmen, Amilton, Rahmanovic, Michalak, Muhammet Demir

Maç sonucu

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maında Arabam.com Konyaspor, deplasmanda Vaduz ile 1-1 berabere kaldı

Senin için hazırladığımız haberler