Konyaspor yeni transferi duyurdu!

Aleyna Gürgen
09.07.2024 - 13:10 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 13:17

Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor kanat oyuncusu Tunahan Taşçı'nın transferinin bitirildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Konyaspor yeni transferi duyurdu!

Konyaspor yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ekip son olarak Tunahan Taşçı'nın transferinde mutlu sona ulaştı. 

Taşçı ile 3 yıllık anlaşma sağlandı

Geçtiğimiz günlerde orta sahaya Yusuf Erdoğan ile takviye yapan Konyaspor, 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurmuştu. Yeşil-Beyazlıların son transferi ise kanat için oldu. Konyaspor, kanat oyuncusu Tunahan Taşçı ile 3 yıllık sözleşmede anlaşmaya vardı. 

Konyaspor'dan hoş geldin paylaşımı

Konyaspor Müzesi'nde gerçekleşen imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik de yer aldı. Konyaspor tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Tunahan Taşçı'ya hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz." 

İlgini Çekebilir
Konyaspor'dan Steven Nzonzi kararı! Sözleşmesi...
Habere Git

Taşçı, Konyaspor'da 7 numarayı giyecek

Konyaspor'un son transferi Tunahan Taşçı'nın ekipte kaç numaralı formayı giyeceği de belli oldu. Daha önce Vitesse, Nec ve Ajax alt yaş kategorileri ile Türkiye U17 ve U19 takımları ile Fortuna Sittard, MVV Maastricht kulüplerinde forma giyen Taşçı Konyaspor'da 7 numaralı formayı terletecek.

Senin için hazırladığımız haberler