Konyaspor, Blaz Kramer'i resmen kadrosuna kattı!

13.09.2024 - 16:38 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 16:42

Trendyol Süper Lig takımlarından Tümosan Konyaspor, 28 yaşındaki Sloven santrfor Blaz Kramer'i resmen kadrosuna kattığını açıkladı. İşte detaylar...

Konyaspor, Blaz Kramer'i resmen kadrosuna kattı!

AJANSSPOR - HABER

Tümosan Konyaspor, yeni golcüsüne kavuştu. Yeşil-Beyazlı takım, 28 yaşındaki Sloven santrfor Blaz Kramer ile resmi sözleşme imzalandığını duyurdu.

3 yıllık sözleşme imzalandı

Tümosan Konyaspor, son olarak Legia Varşova forması giyen Sloven golcü Blaz Kramer ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Blazer'in Konya temsilcisinde 99 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

"Konyaspor'a gelmeyi çok istedim"

İmza töreninde açıklamalarda bulunan yeni transfer Blaz Kramer, "Şunu net olarak ifade edebilirim, Konyaspor'a gelmeyi çok istedim. Daha önce olmadı fakat bugün Konyaspor futbolcusuyum. Konyaspor'un mükemmel bir kulüp olduğunu biliyorum. Bu sezon Varşova takımında iyi başladığımı söyleyebilirim. Gollerime yeni takımımda devam etmek istiyorum. Takım arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum. Tutkulu bir taraftarımız var. Onları sevindirmemiz gerekiyor" dedi.

"Yaklaşık 2 ay önce nasip olmamıştı ama şimdi aramıza katıldı"

Tümosan Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı ise, "Transfer döneminin artık son saatlerindeyiz. Başkanımız Ömer Korkmaz ve futbol şube olarak, güçlü bir takım kurmak için çalıştık. Bugün attığımız imza ile transfer sezonunu kapattık. Blaz Kramer'e hoş geldin diyoruz. Yaklaşık 2 ay önce nasip olmamıştı ama şimdi aramıza katıldı. Sağlık kontrolü sabah saatlerinde gerçekleşti. Oynamasına engel bir durum kesinlikle söz konusu değil. Varşova takımında bu sezon tüm kulvarlarda 5 gol 4 asist katkısı yaptı. Konyaspor'a gelmek için gerçekten çok caba harcadı. İnşallah takımımıza güç katacaktır." diye konuştu.

Tümosan Konyaspor'un paylaşımı:

Senin için hazırladığımız haberler