Konyaspor’a lig öncesi Erzurumspor morali

25.07.2021 - 18:35 | Son Güncellenme: 25.07.2021 - 18:39

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor hazırlık maçında karşılaştığı BB Erzurumspor’u 2-1 yendi. Maçla ilgili detaylar haberimizde…

Konyaspor’a lig öncesi Erzurumspor morali

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezonun ikinci kamp dönemini Erzurum'da sürdüren İttifak Holding Konyaspor, hazırlık maçında BB Erzurumspor ile karşılaştı. Müsabakadan yeşil-beyazlı ekip 2-1’lik skorla galip ayrıldı.

 

Konyaspor'un Erzurum maçı 11'i

Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan maça Konyaspor; Sehiç, Guilherme, Ahmet, Abdülkerim, Skubic, Soner, Daci, Hadziahmetoviç, Bytyqi, Rahmanoviç ve Cikalleshi 11'i ile başladı.

 

Erzurumspor'un Konya maçı 11'i

BB Erzurumspor ise; Szumski, Celal, Aykut, Fırat, Mustafa, Gökhan Kardeş, Gökhan Alsan, Özgür Sert, Novikovas, Ahmet Canbaz ve Olanare 11'i ile sahada yer aldı.

 

Perdeyi Hadziahmetoviç açtı

Karşılaşmanın 7. dakikasında Hadziahmetoviç ceza sahası dışından sert bir vuruşla Konyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Tempoyu arttıran yeşil-beyazlılar 22. dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Rahmanoviç’in düzgün vuruşuyla skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarının skorunu belirledi.

 

Dadaşların golü Oltan Karakullukçu'dan

İkinci yarıda BB Erzurumspor ataklarını sıklaştırdı ve 69. dakikada Oltan Karakullukçu’nun kafa vuruşuyla skoru 2-1’e getirdi. Mücadele bu skorla tamamlandı.

Senin için hazırladığımız haberler