Konyaspor'dan transfer hamlesi! Kosovalı geliyor...

03.01.2021 - 15:25 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 15:39

Konyaspor transfer haberi... Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, kanat oyuncusu transferi için mutlu sona çok yakın. Zymer Bytyqi ile anlaşma sağlandığı haberleri gündemde. Zymer Bytyqi, Konyaspor'a mı transfer olacak? Zymer Bytyqi transferiyle ilgili detaylar ve gelişmeler...

Konyaspor'dan transfer hamlesi! Kosovalı geliyor...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Konyaspor'un, Norveç Ligi takımlrından Viking FK'da forma giyen hücum oyuncusu Zymer Bytyqi ile anlaştığı iddia edildi. Zymer Bytyqi, Konyaspor'a mı transfer olacak? Detaylar haberde...

Konyaspor, Zymer Bytyqi'yi şehre davet etti

Bu sezon Süper Lig'de orta sıralardan daha da yukarıya tırmanmak isteyen Konyaspor, transfer için düğmeye basmıştı. Konyaspor, 24 yaşındaki Kosovalı futbolcu Zymer Bytyqi'yi gündemine aldı. Futbolcunun Konyaspor için yola çıktığı sosyal medyaya yansıdı. Futbolcu ile 2.5 yıllık anlaşma sağlanması öngörülüyor.

Bu sezon kaç gol attı?

2020 sezonunda şu ana kadar 29 maçta 10 gol 7 asistlik katkı yapan futbolcu, hareketli ve teknik kapasitesiyle bilinen bir futbolcu olarak öne çıkıyor. Futbolcunun güncel piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre 800 bin Euro olarak belirtiliyor. 

Zymer Bytyqi kimdir? 

11 Eylül 1996 tarihinde Belçika'da dünyaya gelen futbolcu, profesyonel kariyerine 2012'de Sandnes Ulf ekibinde başladı. Burada sadece 5 maçta oynayan futbolcu daha sonra Red Bull Salzburg'da transfer oldu. 2013-14 sezonunda Salzburg'da şans bulamayan oyuncu tekrar Sandes Ulf'a kiralandı ve burada 22 maçta görev aldı. 

Viking'de kariyer patlaması yaşadı

2015 yılında ise Viking ile anlaşan futbolcu, 139 maçta 20 gol kaydetti. Milli takım kariyerine Norveç altyaş gruplarında başlayan Zymer Bytyqi, 2014 yılından beri Kosova'nın formasını giyiyor. Kosova'da futbolcu 2 maçta oynadı ancak skor üretemedi. 

Çok yönlü bir oyuncu

Sağ ayağını etkin kullanabilen Zymer Bytyqi hem sağ hem de sol açık mevkilerinde oynayabiliyor. Oyuncu, 10 numara pozisyonunda da görev yapabilmesiyle biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler