Konyaspor'dan flaş Eto'o açıklaması!

29.01.2018 - 14:58 | Son Güncellenme: 29.01.2018 - 14:58

Konyaspor'dan flaş Eto'o açıklaması!

Atiker Konyaspor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. 

Santrfor transferi için düğmeye basan Yeşil Beyazlılarda gündem Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Samuel Eto'o oldu. 

Eto'o transferi hakkında son gelişmeleri paylaşan Atiker Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. 

Eto'o defteri kapandı!

Biz Eto'o ile çok ciddi bir şekilde ilgileniyorduk ve belirli konuları aşamadık, önümüze daha cazip teklifler geldi bu sebeple Eto'o transferini kapattık ama transfer dönemi bitmeden iyi bir oyuncuyu kadromuza katacağız.

Farklı isimlere yöneldik!

Taraftarlarımızın doğal olarak bizden beklentisi var, bu sebeple %100 katkı sağlayacak oyuncularla görüşüyoruz ve İnşallah bir sıkıntı yaşamayacağız. Eto'o'nun kendi kulübüyle ilgili sorunları var onu aşamadığı için bu transferi bitiremedik. Şu an Antalyaspor'un durumu da kritik, onlar da zaten açıklama yaptılar bırakmayacağız diye, biz artık farklı isimlere yöneldik.

Bobo gündemde!

Yatabare, 2 aya yakın bir süre oynamayacak sakatlandı bu bizim için büyük bir şanssızlık oldu. İnşallah sahaya döndüğünde bize faydası olur. Yatabare sakatlandı 1 forvet kesin alacağız 2 oyuncu olma ihtimali çok fazla.

İsim üzerine konuşmuyoruz çünkü transfer konusunda böyle bir karar aldık bu sebeple bana isim sormayın. Koşullar oluşursa Bobo veya adı geçen diğer oyuncularda olabilir.

Galatasaray'da kan değişikliği olumlu yansımış gözüküyor!

Gençlerbirliği, maçını kaybettik ama Trabzonspor mücadelesini takip ettiğinizde ise yenemeyeceğimiz takımın olmadığını görüyoruz.

Kupada Galatasaray ile oynayacağız, İnşallah evimizde avantajlı bir skor elde edeceğiz. Galatasaray'da kan değişikliği olumlu yansımış gözüküyor fakat biz de geçtiğimiz senenin şampiyonuyuz. Bizim 1. önceliğimiz lig olacak ama kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.

İbre Adis Jahovic!

Yaşanan gelişmelerin ardından Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Samuel Eto'o'yu gündemine alan, bu transferi sonuçlandıramayan Konyaspor yönetimi rotasını Göztepe'nin golcü oyuncusu Adis Jahovic'e çevirdi.

Göztepeli yıldız oyuncu Jahovic için girişimleri hızlandıran Yeşil Beyazlıların bu transferi gün içerisinde sonuçlandırması beklenirken; Makedon forvetin transferinde bir başka Süper Lig ekibi Alanyaspor'da devrede.

14 gol, 3 asist!

30 yaşındaki santrfor bu sezon Göztepe formasıyla çıktığı 18 Süper Lig karşılaşmasında 14 gol, 3 asist kaydetti. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler