Konyaspor'dan taraftara: "Zoru başaracağız"

10.03.2020 - 16:50 | Son Güncellenme: 10.03.2020 - 16:50

TFF Süper Lig ekiplerinden İttifak Holding Konyaspor, ligdeki yaşanan sıkıntılı süreç ile ilgili taraftarlardan destek istedi.

Yeşil-Beyazlı yapılan açıklama şu şekilde:

Malum olduğu üzere camiamız zor bir dönemden geçiyor. Geldiğimiz noktada geriye dönüp baktığımızda kimin hatalı, kimin suçlu ya da suçsuz olduğunu tartışmak, hem enerjimizi hem de odaklanmamız gereken 9 maçlık süreci olumsuz etkileyecektir.

Taraftarlarımıza çok daha büyük başarılar yaşatmak için başladığımız ve planlarımızı bu doğrultuda yaptığımız sezonda, sıkıntılı bir süreci atlatmak ve gemiyi limana sağ salim ulaştırmak için elimizdeki bütün imkân ve şartları sonuna kadar zorluyoruz.
Kamuoyundan özellikle gizlediğimiz, cevaplamaktan kaçındığımız, hiçbir konu yok. Her türlü soruya yanıt verebilecek durumdayız. Nitekim zaman zaman gündemdeki meselelerle ilgili toplantılar düzenleyip camiamızı bilgilendirmek adına, medya mensuplarımızın bu toplantılarda ve bire bir görüşmelerimizde sordukları tüm sorulara hiçbir şeyi saklamadan, üzerini örtmeden cevaplar verdik. Bundan sonra da aynı tutumumuzu devam ettireceğiz.

Hepimizin ortak gayesi, ümidi, sevdası, mutluluğu, hüznü Konyaspor…

Uzunca süreden beri mutluluktan çok hüzünleri yaşadığımız/yaşattığımız için son derece üzgünüz. Ama hem camiamıza, hem teknik ekibimize hem futbolcularımıza olan sarsılmaz inancımızı muhafaza ediyoruz. Bu girdaptan el ele omuz omuza vererek çıkacağız. Birbirimize inanarak, güvenerek, destek vererek zoru başaracağız.

Dünü konuşacağımız, neler yaşandığını tartışacağımız zamanlar olacak. Ama bugün, bir olmak, birlik olmak zorundayız. Saflarımızı sıklaştırıp, Konyaspor Armasının, Bayrağının altında kenetlenmek durumundayız.
Kalan dönem için camiamızdan tek isteğimiz, dün olduğu gibi bugün de takımımıza kayıtsız şartsız desteklerini sürdürmeye devam etmeleridir.

Yapabiliriz, yapacağız…
Birlikte Başaracağız...
Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR KULÜBÜ

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler