Köpeğini bulana para ödülü demişti, mahkeme 30 bin Dolar ceza verdi

25.12.2021 - 16:45 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 16:56

Trabzonspor'un eski golcüsü Daniel Sturridge, köpeğini bulana ödül vereceğini söyledi. Mahkemeye taşınan olayda 30 bin Dolar ödemeye mahkum edildi.

Köpeğini bulana para ödülü demişti, mahkeme 30 bin Dolar ceza verdi

Trabzonspor’un eski yıldızı Daniel Sturridge, Lucci isimli Pomerian cinsi köpeğinin çalındığını ve bulana ödül vereceğini söyledi. 2 gün sonra köpeği bulan "Killy Fame" olarak bilinen rapçi Foster Washington, Lucci'yi teslim ettiğini fakat vaat edilen parayı alamadığını dile getirdi.

Olay mahkemeye taşındı

Los Angeles’ta görülen davada yıldız futbolcunun 30 bin doları ödemesine karar verildi. Sturridge, evcil hayvanının çalınması sonrası "Köpek için her şeyi ödeyeceğiz. Köpeğimi kim geri getirirse, 20 bin, 30 bin, her neyse ödeyeceğim." şeklinde açıklamada bulunmuştu.

“Bittiğine inanamıyorum”

Dava sonrasında, umarım öder ve itiraz etmeye çalışmaz diyen Washington: “Bunun için heyecanlıyım, bir yılı aşkın süredir bu davayla mücadele ediyorum, bittiğine inanamıyorum. Köpeği bulduğumuzda hayatımın daha iyi olacağını düşündüm.” ifadelerine yer verdi.

Trabzon Macerası Kısa Sürmüştü

Trabzonspor, uzun yıllar Liverpool’da forma giyen golcü futbolcuyu, bonservissiz olarak kadrosuna kattı. 2019/2020 sezonunda bordo-mavili formayla 16 maça çıkan İngiliz forvet 7 gol attı.

Sturridge, şu anda Avustralya A Ligi takımlarından PerthGlory’da forma giyiyor. 1 Ekim 2021 tarihinde takıma katılan yıldız oyuncu, bu kulüpte henüz 1 maça çıktı ve bu maçta gole katkı sağlayamadı.

Senin için hazırladığımız haberler