Kocaelispor, Daniel Candeias'ı Transfer Etti!

Akın Ungan
20.07.2023 - 19:07 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 19:17

TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, Süper Lig temsilcisi Alanyaspor'dan ayrılan Daniel Candeias'ı transfer etti. Resmi sözleşme imzalandı. İşte detaylar.

Kocaelispor, Daniel Candeias'ı Transfer Etti!

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig Kırmızı Grup'u şampiyon olarak tamamlayan Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'e yükselmeyi başardı. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Yeşil-Siyahlı takım, transfer çalışmalarına ağırlık verdi.

Candeias Körfez'de!

Takviye çalışmalarında düğmeye basan Kocaelispor yönetimi, son olarak Süper Lig temsilcisi Alanyaspor'da forma giyen Portekizli yıldız Daniel Candeias'ı kadrosuna kattı.

Kulüp resmen açıkladı

Daniel Candeias, Kocaelispor ile sözleşme imzaladı. Kulüp, yeni transferini resmen açıkladı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Kocaelispor’a Norveçli orta saha!
Habere Git

Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Daniel Candeias ile 1 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktadır. Camiamıza hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı.

Daniel Candeias'ın kariyeri

25 Şubat 1988 doğumlu Daniel Candeias, ülkesi Portekiz'in köklü kulübü Porto'da futbola başladı. Varzim, Rio Ave, Huelva, Paços Ferreira, Nacional, Portimonense gibi takımlarda forma giyen sağ kanat, 2014'te Benfica ile imzaladı. Nürnberg, Granada, Metz dönemlerinden sonra 2016'da Alanyaspor'a kiralanan Candeias, Rangers macerasının ardından Gençlerbirliği'ne 278 bin Euro bonservis bedeli karşılığında imza attı.

İlgini Çekebilir
Breze Fofana, Kocaelispor'da
Habere Git

Candeias'ın performansı

2019'dan 2021'e kadar Başkent temsilcisinde forma giyen Candeias, bedelsiz olarak Alanyaspor'a transfer oldu. Süper Lig temsilcisinde geçen sezon 30 maça çıkan 35 yaşındaki futbolcu, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler