"Korona ile 2 yıl daha yaşamaya alışmalıyız"

05.05.2020 - 17:00 | Son Güncellenme: 05.05.2020 - 17:05

Alman siyasetçi Olaf Scholz, COVID-19 tehdidinin ne kadar süreceği hakkında bir talk show programında konuştu. Scholz olay bir ifadeye imza attı.

Tüm dünyayı sarsan koronavirüsle mücadelede en başarılı ülkelerden biri olduğu sürekli dile getirilen Almanya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Alman siyasetçi Olaf Scholz, COVID-19 tehdidinin ne kadar süreceği hakkında konuştu. Koronavirüs kaç yıl daha sürecek? Scholz'un pesimist sözleri gündemde bomba gibi düştü.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Olaf Scholz'dan çarpıcı açıklama

Şansölye Angela Merkel başkanlığında Federal Maliye Bakanı ve Rektör Yardımcısı olarak görev yapan bir Alman siyasetçi olan Olaf Scholz virüsün devam edeceği süre hakkında olay bir ifadeye imza attı.

Olaf Scholz: "2 yıl daha korona ile yaşamamız gerekiyor"

Bir televizyon programına konuşan Olaf Scholz, "İki yıl daha korona ile yaşamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. Bu esnada moderatör Anne Will, "İki yıl mı dedin?" diyerek Scholz'un konuşmasını böldü.Scholz ise yanıt olarak, "Şimdi bunun 8 haftası geride kaldı" yanıtını verdi.

"Doğa biz insanlar olmadan yaşamını sürdürüyor"

Bu arada gazeteci Franz Josef Wagner de konuya ilişkin olarak, "El sıkışmıyor, birbirimize sarılmıyor ve sosyal mesafe uyguluyoruz. Bunu 2 yıl daha yapmalıyız. Ne dehşet verici bir gelecek, öyle değil mi! Mevsimler değişiyor, ağaçlar yeşeriyor. Doğa, biz insanlar olmadan yaşamını sürdürüyor." görüşünü paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler