Kouassi, Trabzonspor'a merhaba dedi

09.02.2022 - 22:11 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 22:17

Trabzonspor'un yeni transferi Kouassi, Denizlispor maçındaki performansı ile göz doldurdu. Bir golü ofsayt olan Fildişi Sahilli oyuncu golle tanıştı. İşte detaylar...

Kouassi, Trabzonspor'a merhaba dedi

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Trabbzonspor deplasmanda Denizlispor'un evine konuk oldu. Bordo-Mavilillerin yeni transferi Jean Kouassi, ilk maçında golle tanıştı.

Fildişi Sahilli oyuncu Denizlispor karşısında çıktığı ilk maçında 2 gol attı. 27 yaşındaki oyuncunun bir golü ofsayta takılırken ikinci golü ise Trabzonspor'u öne geçiren gol oldu. Pozisyonu kuran Jean Kouassi, paslaşarak gittiği pozisyonda 3. bölgede topu önüne alarak takımını öne geçiren golü attı.

Jean Kouassi, ne kadar bonservisle transfer oldu?

Trabzonspor,  Çin’de Wuhan Kulübü ile sözleşmesi sona eren Kouassi için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi. Oyuncuya da bu sezon 700 bin Euro maaş verecek.

Jean Evrard Kouassi kimdir?

25 Eylül 1994 yılında doğmuştur. Fildişili kanat oyuncusu futbolcu Trabzonspor'a transfer olmuştur. Jean Evrard Kouassi , Ocak 2013'te kendisine 3 yıllık sözleşme teklif eden Hırvat kulübü Hajduk Split ile başarılı bir deneme yapmadan önce Fildişili futbol kulübü Moossou FC genç takımında oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler