Giannokopoulos Duyurdu... Ergin Ataman'ın Yeni Adresi EuroLeague Devi Panathinaikos

23.04.2023 - 14:09 | Son Güncellenme: 23.04.2023 - 14:42

EuroLeague ekiplerinden Panathinaikos'un sahibi Dimitris Giannokopoulos, Anadolu Efes'ten ayrılacak olan Ergin Ataman ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

Giannokopoulos Duyurdu... Ergin Ataman'ın Yeni Adresi EuroLeague Devi Panathinaikos

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de son iki sezonun şampiyonu Anadolu Efes'te Baş Antrenör Ergin Ataman'ın sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Deneyimli koçun yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Patron duyurdu

Panathinaikos BC'nin sahibi Dimitris Giannokopoulos, Instagram hesabından gönderdiği hikayede Ergin Ataman ile olan fotoğrafının altına "Hoş Geldin" ifadesini ekledi.

Sözleşme iki yıllık

Yunan basınının önemli kaynaklarından SDNA iki gün önce Ergin Ataman ve Panathinaikos arasında 2 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu. 

İlgini Çekebilir
Yunan basını duyurdu! İşte Ergin Ataman'ın yeni takımı
Habere Git

İddialı konuştu

Ergin Ataman geçtiğimiz günlerde Yunan basınından Live Sport'ta yaptığı açıklamada Panathinaikos'un yeni Zeljko Obradovic'i olmak istediğini söyledi. Sırp koç Panathinaikos'u çalıştırdığı dönemde 5 defa EruoLeague şampiyonluğu yaşayarak kulüp tarihine geçmişti.

Yeniden yapılanma gelebilir

EuroLeague'de son yıllarda başarının oldukça uzağında kalan Panathinaikos yeni sezon ile beraber takımı yapılandıracak. Yunan ekibinin Kızılyıldız'dan Luca Vildoza, Partizan'dan Mathias Lessort gibi isimlerle ilgilendiği iddia ediliyor.

Yardımcılarını yanına alamayacak

Yunanistan Basketbol Ligi statüsüne göre antrenör ekibindeki asistanların yabancı olmasına müsaade edilmiyor. Bu sebepten Ergin Ataman'ın yardımcıları Yunan ekibinde çalışamayacak. 

İlgini Çekebilir
Avrupa’nın devleri bu kez de Ergin Ataman için kapışıyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler