"Kulübün yapısı çok iyi"

31.05.2020 - 17:11 | Son Güncellenme: 31.05.2020 - 17:12

Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı orta saha Yan Sasse; kulübü, Türkiye ve koronavirüs süreci ile ilgili konuştu.

Brezilya basınına açıklamalar yapan 22 yaşındaki Sasse, "Burada çok iyi karşılandım ve kulübün yapısı çok iyi, bu da birçok şeyi kolaylaştırdı. Buradaki futbol stilinde farklılıklar var ancak adapte olmayı başardığıma inanıyorum. Sahada her zaman iyi durumda olmak için çok çalışıyorum" ifadesini kullandı.

Türkiye'de yaşadığı koronavirüs süreci ile ilgili de konuşan Brezilyalı genç orta saha, "Başlangıçta, virüsle ilgili çok katı kurallar koydular. Örneğin kendileri için kültürel olarak önemli yerler olan kafeleri kapattılar. Ancak, şimdi işler daha fazla kontrol altında ve izolasyonu biraz daha kolay hale getirmeye başladı. Bence burayı olabilecek en iyi şekilde kontrol etmeyi başardılar" dedi.

Yan Sasse kaç gol attı?

Sezon başında Coritiba'dan satın alma opsiyonu ile kiralanan Yan Sasse Süper Lig'de 12 ve kupada 3 olmak üzere 15 maça çıktı, Çaykur Rizespor'a 1 gol 3 asistlik katkı yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler