Kulüp başkanı, WhatsApp grubunda isyan etti

21.06.2020 - 14:53 | Son Güncellenme: 21.06.2020 - 14:55

1928 Bucaspor Baskanı Cihan Aktaş, alt ligler için kurulan ve kulüp başkanlarının olduğu WhatsApp grubunda liglerin başlatılmamasına tepki gösterdi.

Kulüp başkanı, WhatsApp grubunda isyan etti

SALİM MANAV-AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig'den sonra TFF 1. Lig de başladı. Buna karşın TFF 2. ve 3. liglerinin akıbeti belirsizliğini koruyor. Bu liglerin oynanıp oynanması konusunda karar oluşturmak isteyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimi, kulüplerden ıslak imzalı görüş talep etmişti.

Bunun üzerine 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği, daha önce Whatsapp grubu üzerinden yaptığı anketi resmileştirdi. Dernek, 89 kulübe "Ligi oynamak istiyor musunuz istemiyor musunuz" diye sorup ıslak imzalı cevapları da aldı.

 

Ajansspor daha önce bu anket sonucunu da okurlarına duyurmuştu. Buna göre geri dönüş yapan 87 kulübün 79'u liglerin kalan bölümün oynamak istemediklerini belirtmişti. Kulüpler genel olarak da, play-off oynatılıp oynatılmamasını konusundaki inisiyatifi de TFF'ye bırakmıştı.

'Birilerinin eteğinin altına saklanmayın'

Ancak sular durulmuş değil. Alt liglerde yer alan kulüp başkanlarının kurduğu Whatsapp grubunda 1928 Bucaspor Baskanı Cihan Aktaş isyan etti!

Aktaş, "Ligler oynanmasın, 'Beyaz Sezon' ilan edilsin" yönünde ortaya atılan önerilere sert tepki gösterdi.

Whatsapp grubuna attığı mesajda, adaletli bir çözüm üretilemmesi halinde maçların oynatılarak sezonun tamamlanmasını istedi.

 

Aktaş, "Biz bu yıl milyonlarca lira para ve emek harcadık, ayıptır. Kimse kimsenin eteğinin altına saklanmasın. Bu ortamı kurtuluş olarak göreceğimize, erkek gibi bugüne kadar yaptığımızı ve olduğumuz durumu kabullenip emeğimizin karsılığı olan olarak düşeceksek düşelim, çıkacaksak çıkalım. Şu an play-off bile oynamadan liglerin iptali konuşuluyor. Liglerin olduğu gibi tescilini hedefleyenler birilerinin eteğinin altına saklanmasın. Biz oynamak istiyoruz" diye yazdı.

Aktaş'ın bu sert çıkışına diğer başkanlar ise sessiz kaldı.

TFF 3. Lig'de mücadele eden 1928 Bucaspor, 49 puanla 4. sırada; yani play-off potasında bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler