Kulüpler Birliği Bugün Toplanıyor! İşte Gündem Maddeleri

İsa Kethüda
29.03.2023 - 10:19 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 12:09

Kulüpler Birliği Vakfı bugün Maslak'taki ofisinde toplanıyor. Toplantının en önemli gündem maddesi Hatay ve Gaziantep puanlarının silinmesi. Detaylar

Kulüpler Birliği Bugün Toplanıyor! İşte Gündem Maddeleri

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin bulunduğu Kulüpler Birliği Vakfı, bugün kritik bir toplantı yapacak. Ali Koç Başkanlığı'nda İstanbul'da gerçekleşecek olan toplantı birliğin Maslak'taki ofisinde bugün saat 14.00'te gerçekleşecek. 

Play-off, puan silme ve düşme konuları

Süper Lig kulüp başkanlarına geçen hafta gönderilen toplantı çağrı mesajında genel gündem toplantısı olacağı bildirildi. Ancak, elde ettiğimiz bilgilere göre toplantıda play-off tartışması,  küme düşmenin kaldırılması ve depremzede takımlardan alınan puanların silinmesi gibi kritik konular masaya yatırılacak. 

Beşiktaş karar değişikliğini isteyecek

TFF, deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan Hatayspor ve Gaziantep FK'nın "kalan maçlarda hükmen mağlup sayılacağı" kararını almıştı. Ancak bu karara Beşiktaş Kulübü, ilk günden itibaren itiraz etti. Toplantının ağırlıkla tartışma konusu puan silme olması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus için flaş iddia: "Lobi yapıyor!"
Habere Git

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bugünkü toplantıda iki takımdan alınan puanların silinmesi talebini bir kez daha tartışmaya açması ve tüm kulüplerin tek tek görüşlerini sunmasını istemesi bekleniyor. Bu konuda bir oylamaya da gidilebilir. 

Giresunspor ve Kayserispor'dan talep

Deprem felaketinden sonra ligden çekilme kararı alan takımlarda forma giyen oyuncular için transfer hakkı tanınmış ve yabancı futbolcularda yerli statüsünde yer almıştı.

Ümraniyespor'un düşme kalkabilir açıklaması

Transfer yasağı olan Kayserispor ve Giresunspor'da 8+3 yerine 9+2 şeklinde oynamayı gündeme getirecek. Ardından iki kulüp yetkilileri, TFF ile görüşecek. Ümraniyespor'un gündeme getirdiği küme düşmenin kaldırılması ile genel hakem hataları da üzerinde konuşulacak konular arasında.

İlgini Çekebilir
Güneş kararını verdi! İşte kalacak ve gidecek oyuncular...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler