TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istemeyen kulüpler belli oldu ! Beşiktaş ...

12.06.2023 - 21:53 | Son Güncellenme: 12.06.2023 - 22:23

TFF seçimi öncesinde Kulüpler Birliği Vakfı'nda Beşiktaş, Ümraniyespor ve Kasımpaşa Kulüpleri, Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı için olumsuz düşündüğü ortaya çıktı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istemeyen kulüpler belli oldu ! Beşiktaş ...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 22 Haziran'da yapılacak Olağan Genel Kurulu öncesinde Kulüpler Birliği Vakfı'nda kritik bir toplantı yapıldı. Kritik toplantının perde arkasına Ajansspor ulaştı.

3 takım Mehmet Büyükekşi'ye olumsuz!

Toplantının ana maddesinin TFF seçimleriyle ilgili olurken, Beşiktaş, Ümraniyespor ve Kasımpaşa kulüplerinin Büyükekşi'nin adaylığına karşı çıktığı öğrenildi.

Süper Lig kulüplerinden MHK değişikliği talebi

TFF seçimi sonrası kulüplerin Mehmet Büyükekşi'den MHK'nin değişikliği talebinde bulunduğu ve küme düşmenin kalkmaması gerektiğini talep ettiği bilgisine ulaşıldı.

Yabancı kuralı

Toplantıda 2023-2024 sezonu için yabancı kuralında da değişiklik yapılmaması talep edildi. 8+3 olarak devam eden yabancı kuralı önümüzdeki sezon için 8+6 olarak açıklanmıştı.

Ali Koç'tan TFF başkanlık seçimi açıklaması gelmişti

TFF Başkanlığı için Kulüpler Birliği üyelerinin büyük çoğunluğunun Mehmet Büyükekşi'yi desteklediklerini söyleyen Ali Koç, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kulüpler Birliği'nden sayın başkana destek var mı diye soracaksınız. Kulüplerin büyük bir çoğunluğu başkanın çalışmalarından, harcadığı mesaiden ve niyetinden mennun. Herkes sonuçlardan memnun mu? Hayır. Ama 1 yıldan kısa bir sürede harcanan mesai, niyet, ulaşılabilirlik konularında kulüplerin büyük çoğunluğu memnun. İleriye dönük olarak da sayın Büyükekşi'yi destekliyor kulüplerin büyük bir çoğunluğu. Başka bir aday da olmaması sebebiyle 'Sayın Büyükekşi hayırlı uğurlu olsun' dediler."

Senin için hazırladığımız haberler