Fenerbahçe'den milli futbolcuya Yiğit Fidan'a teklif! Menajeriyle kulüpte görüşüldü...

31.07.2024 - 09:05 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 09:15

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin alacaklarına karşılık Bursaspor ile sözleşmesini fesheden Yiğit Fidan'a teklif yaptığı ileri sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den milli futbolcuya  Yiğit Fidan'a teklif! Menajeriyle kulüpte görüşüldü...

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi 2 Eleme Turu'nda 4-3'ün rövanşında sahasında İsviçre temsilcisi Lugano'yu 2-1 yenerek adını bir üst tura yazdıran Fenerbahçe'de flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçe'den Yiğit Fidan hamlesi

Sarı lacivertlilerden Bursaspor’la olan sözleşmesini alacakları sebebiyle fesheden 19 yaşındaki U19 Milli Takım stoperi Yiğit Fidan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yurt içi ve yurt dışından talipleri var

Başta Beşiktaş olmak üzere Trabzonspor, Konyaspor ve Eyüpspor gibi kulüplerin ilgilendiği 19 yaşındaki futbolcuyu, Fransa’nın Toulouse ekibi de kadrosuna katmak istiyordu.

Fenerbahçe resmi teklif yaptı

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, 2005 doğumlu U19 Milli Takım stoperi Yiğit Fidan'ın temsilcisiyle kulüpte bir görüşme gerçekleştirdi ve oyuncuya resmi teklif yaptı.

Milli takım dönüşü kararını verecek

U19 Milli Takımı ile son olarak Norveç’te ter döken 19 yaşındaki futbolcunun, Milli Takım dönüşü geleceği ile ilgili net kararını vereceği belirtildi.

31 maçta forma giydi

Stoperin yanı sıra sağ bekte de forma giyebilen 1.87 boyundaki Yiğit Fidan, geçtiğimiz sezon Bursaspor ile 31 maçta sahaya çıktı ve bir gol kaydetti. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 200 bin euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler