Taraftardan büyük gerilim! Adana Demirspor - Ankaraspor maçı neden Mersin'de?

Ali Bozkurt
28.12.2021 - 17:01 | Son Güncellenme: 28.12.2021 - 17:07

Türkiye Kupası'nda Mersin'de oynanacak olan Adana Demirspor - Ankaraspor karşılaşması öncesi Mersin İdman Yurdu Kırmızı Şeytanlar Grubu ateş püskürdü.

Taraftardan büyük gerilim! Adana Demirspor - Ankaraspor maçı neden Mersin'de?

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Turu'nda Adana Demirspor, Yeni Adana Stadyumu'ndaki saha bakım çalışması nedeniyle Ankaraspor karşılaşmasını Mersin'de oynayacak. Mersin'de taraftarlar ateş püskürdü. İşte detaylar...

Adana Demirspor ile Mersin İdman Yurdu arasında uzun yıllardır kıyasıya rekabet ve husumetin olması, bu karşılaşmalarda olaylar çıkması nedeniyle Mersin İdman Yurdu Şeytanlar Grubu Tribün Lideri Murat Tanış'tan karşılaşmanın Mersin'de oynanmasına tepki geldi.

Tanış, "Tevfik Sırrı Gür Meydanı'nda toplanacağız ve TFF'ye siyah çelenk bırakacağız. Adana Demirspor - Ankaraspor maçında takımımıza küfür edilirse gereğini yapacağız. Gerekirse Mersin Stadyumu'na gideriz. Biz nasıl Adana'ya giderken yolda rahat durmuyorsak onlar da rahat durmayacaklar" dedi.

İşte o video

Adana Demirspor - Ankaraspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

29 Aralık Çarşamba günü Mersin Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak mücadele A Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detayları ise www.ajansspor.com'da olacak.

Karşılamayı Bülent Birincioğlu yönetecek

Adana Demirspor - Ankaraspor maçında Bülent Birincioğlu düdük çalacak. Birincioğlu'nun yardımcılıklarını ise Mehmet Salih Mazlum, Ata Yıldırım ve Ozan Ergün yapacak.

Adana Demirspor - Ankaraspor maçı iddaa oranları

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. Tur maçı olan Adana Demirspor-Ankaraspor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Adana Demirspor'un galibiyetine 1.15 oran, beraberliğe 4.40, Ankaraspor'un galibiyetine ise 8.00 oran veriliyor.Mücadelede 2,5 Alt oranı 2.07, 3,5 Alt oranı 1.43, 4,5 Alt oranı 1.15 olarak belirlenirken, 2,5 Üst oranı, 1.39, 3,5 üst oranı 1.99, 4,5 üst oranı 2.95 oldu. Adana Demirspor - Ankaraspor maçı için iddaa 1.5 gol altı ve üsttü oranını açmadı.

Adana Demirspor - Ankaraspor maçı neden Mersin'de olacak?

Mavi-Lacivertli takımın ev sahipliği yapacağı maç Yeni Adana Stadı'ndaki ikinci yarı öncesi yapılacak olan çim ve saha zemini yenileme ve bakım çalışmaları nedeni ile Mersin'de oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler