Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa kentinde deprem mi oldu ve son durum nedir?

21.01.2021 - 21:05 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 21:08

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa kentinde deprem mi oldu ve son durum nedir gibi araştırma yapanlar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti deprem mi oldu ve nerelerde hissedildi gibi araştırmalar yapmaya devam ediyorlar. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa kaç büyüklüğünde deprem oldu ve şiddeti kaç gibi merak edenler ayrıca Gazimağusa yıkılan evler var mı ve deprem büyüklüğü ne kadar gibi aramalar yapmaya da devam ediyorlar. Gazimağusa deprem hasarı var mı, can ve mal kaybı oluştu mu gibi meraklar da sürüyor. Gazimağusa nüfusu kaç ve son durum nedir? Kandilli Rasathanesi ve AFAD açıklama yaptı mı?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa kentinde deprem mi oldu ve son durum nedir?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa kentinde deprem mi oldu ve son durum nedir gibi araştırma yapanlar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti deprem mi oldu ve nerelerde hissedildi gibi araştırmalar yapmaya devam ediyorlar. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazimağusa kaç büyüklüğünde deprem oldu ve şiddeti kaç gibi merak edenler ayrıca Gazimağusa yıkılan evler var mı ve deprem büyüklüğü ne kadar gibi aramalar yapmaya da devam ediyorlar. Gazimağusa deprem hasarı var mı, can ve mal kaybı oluştu mu gibi meraklar da sürüyor. Gazimağusa nüfusu kaç ve son durum nedir?

AFAD açıklaması

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Gazimağusa kentinde saat 17.27'de 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanlık Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı yetkilileri ile yapılan telefon görüşmelerinde, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.

Gazimağusa ya da Mağusa, Kıbrıs Adası'nda bir liman kenti. Kıbrıs Cumhuriyeti'nin Mağusa kazası'nın ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Gazimağusa İlçesi'nin yönetim merkezi. Mağusa, Akdeniz'in en fazla güçlendirilmiş limanlarından biridir. Yakındoğu ile Avrupa arasında bir basamak oluşturur.

Gazimağusa Nüfusu kaç?

Gazimağusa nüfusu 40.920 kişidir.

Senin için hazırladığımız haberler