KYK, SGK, Vergi borç yapılandırma kanunu başvurusu başladı mı? Nasıl yapılır?

17.11.2020 - 16:27 | Son Güncellenme: 17.11.2020 - 16:32

Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları ile Hazine alacakları 18 taksitle ödemelerini sağlanıyor. Vergi borcu yapılandırma başvuruları başladı mı, nasıl yapılır? Bazı kullanıcılar ise Vergi Borcu yapılandırma ne zamana kadar devam edecek diye araştırmalar yapmaya başladılar. İşte Başvuru ekranı...

KYK, SGK, Vergi borç yapılandırma kanunu başvurusu başladı mı? Nasıl yapılır?

Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, tüm idari para cezaları, KYK borçları ile Hazine alacakları 18 taksitle ödemelerini sağlanıyor. Vergi borcu yapılandırma başvuruları başladı mı, nasıl yapılır?  

Bazı kullanıcılar ise Vergi Borcu yapılandırma ne zamana kadar devam edecek diye araştırmalar yapmaya başladılar. İşte Başvuru ekranı...

7256 sayılı kanun kapsamında borçlarında yapılandırma sürecine girebilecek olan vatandaşlar, bu işlemler için internet vergi dairesini kullanacak. Buraya giriş yapabilmek için üye olma ya da E-Devlet şifresini kullanma hakkına sahip olan vatandaşlar, karşılarına çıkacak olan ekrandan işlemlerini gerçekleştirecek.

Vergi yapılandırması, gelir, kurumlar, katma değer vergisi, özel tüketim, motorlu taşıtlar, gümrük vergileri, emlak, çevre temizlik vergileriyle ceza ve gecikme faizlerini de kapsayacak. Faiz ödeme şartlarına göre yapılandırmaya eklenecek. Öğrenim kredisi borçları, kamunun kira alacakları ile TOBB-TESK-Barolar Birliği aidatları da yapılandırılabilecek. Böylece esnaf üye olduğu odalara borçlarını kolaylıkla ödeyebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler