La Liga'da son anda 3 transfer! Griezmann, Saul ve Luuk de Jong

01.09.2021 - 01:47 | Son Güncellenme: 01.09.2021 - 01:54

Son dakika transfer haberleri... La Liga'da transfer sezonunun son gününde Antoine Griezmann, Saul Niguez ve Luuk de Jong'un transferleri gerçekleşti. İşte detaylar...

La Liga'da son anda 3 transfer! Griezmann, Saul ve Luuk de Jong

AJANSSPOR - HABER

 

İspanya'da yaz transfer sezonunun son gününde üç büyük transfer meydana geldi. Barcelona'nın Fransız yıldızı Antoine Griezmann, eski takımı Atletico Madrid'e dönerken; Atletico Madrid'de huzursuzluk yaratan Saul Niguez, Chelsea'nin yolunu tuttu. Sevilla'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Luuk de Jong da son anda Barcelona'dan içeri girdi. İşte son transferler...

Antoine Griezmann evine döndü!

Temmuz 2019'da 120 milyon Euro bedelle Atletico Madrid'den Barcelona'ya geçen Antoine Griezmann, iki yıllık aradan sonra tekrar evine döndü. Atletico, 40 milyon Euro satın alma opsiyonuyla eski oyuncusunu kiraladı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, bu transferin ve Luuk de Jong transferinin son anda gerçekleştiğini duyurdu. 

Koeman istedi, de Jong geldi!

Barcelona'nın Hollandalı çalıştırıcısı Erwin Koeman, takımın hücum yollarındaki zayıflığını ileri sürüp yönetimden Luuk de Jong'un alınmasını istedi. Kun Agüero'nun 10 haftalık sakatlığı da bu transferde belirleyici oldu. Fabrizio Romano, Luuk de Jong'un da Barcelona'ya geçtiğini yazdı. 

Saul istediğini aldı!

Atletico Madrid'den ayrılmak istediğini her defasında dile getiren Saul Niguez, son anda Chelsea'ye transfer oldu. Real Madrid altyapısında yetişip Atletico'ya geçen Saul, 40 milyon Euro piyasa değerine sahip. Chelsea'nin bu transfere ne kadar bütçe ayırdığı henüz bilinmiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler