Lakers Koçu Konuştu Westbrook Sessiz Kaldı

Ali Bozkurt
21.01.2022 - 00:14 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 00:17

Lakers'ın Indiana'ya kaybettiği maçın ardından koç Frank Vogel'ın Russell Westbrook hakkında yaptığı açıklama olay oldu. Westbrook ise röportaj yapmadan salondan ayrıldı.

Lakers Koçu Konuştu Westbrook Sessiz Kaldı

AJANSSPOR HABER

Lakers'ın bu gece Indiana ile karşılaştığı maçı kaybetmesinin ardından koç Frank Vogel'ın Russell Westbrook hakkındaki açıklaması dikkat çekti. Bu röportajından ardından Westbrook salondan açıklama yapmadan ayrıldı.

Lakers 7 sayı farkla kaybetti

Lakers bu gece Indiana'ya karşı oynadığı maçı 7 sayı farkla kaybetti. Lakers maçta 104 sayı kaydederken rakibi Indiana 111 sayı ile Lakers'ı mağlup etti.

"Kazanabilecekler ile oynuyorum"

Maç sonunda Lakers koçu Frank Vogel'ın açıklaması dikkat çekti. Lakers koçu kendisine maçın son 4 dakikasında neden Russell Westbrook'u oynatmadığının  sorulması üzerine "Maçı kazanabilecek oyuncularla oynuyorum." dedi.

Westbrook sessiz kaldı

Koç Vogel'ın açıklamasının ardından gözler Russell Westbrook'u aradı. Fakat Westbrook maç sonunda röportaj yapmadan sessizce salondan ayrıldı.

Indiana maçında Westbrook

Lakers'ın 104 - 111 kaybettiği maçta Westbrook 27 dakika sahada kaldı. 27 dakika boyunca mücadele eden Russell Westbrook'un performansı ise şu şekildeydi: 14 sayı, 2 ribaunt ve 3 asist.

Westbrook'un kariyeri

Indiana maçı sonrası koç Vogel'ın açıklaması ile dikkat çeken Russell Westbrook 14 sezondur NBA için forma giyiyor. 33 yaşındaki Amerikalı basketbolcu şimdiye kadar 988 maçta forma giydi ve 971 maçta ilk 5 olarak başladı. Kariyerinde  34,7 dakika ortalaması yakalayan Westbrook'un istatistikleri ise şu şekilde: 23 sayı, 7,4 ribaunt, 8,5 asist ve 1,6 top çalma.

Senin için hazırladığımız haberler