Adı Anadolu Efes İle Anılan Koç Pablo Laso Önemli Bir Duyuru Yapacağını Açıkladı

22.04.2023 - 14:55 | Son Güncellenme: 22.04.2023 - 15:29

EuroLeague'in deneyimli koçlarından şu an kulüpsüz olan Pablo Laso, 24 Nisan'da önemli bir duyuru yapacağını açıkladı. İspanyol koçun ismi Anadolu Efes ile de anılıyordu.

Adı Anadolu Efes İle Anılan Koç Pablo Laso Önemli Bir Duyuru Yapacağını Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de daha önce Real Madrid'i çalıştıran ve şu an herhangi bir kulüple çalışmayan İspanyol koç Pablo Laso, 24 Nisan'da bir duyuru yapacağını açıkladı. Başarılı koçun ismi temsilcimiz Anadolu Efes ile de anılıyor.

Sosyal medyadan bildirdi

Resmi twitter hesabından bir video yayınlayan 55 yaşındaki koç "Selamlar ben Pablo Laso, size büyük bir duyurum var. 24 Nisan'ı bekleyin." ifadelerini kullanın.

Anadolu Efes ile adı anılıyor

İtalyan gazeteci Matteo Andreani'nin geçtiğimiz günlerde bildirdiği habere göre Anadolu Efes takımdan ayrılamasına kesin gözüyle bakılan koç Ergin Ataman'ın yerine geçmesi için Pablo Laso ile iletişime geçti.

Bayern Münih ciddi bir proje sundu

Marca gazetesinin geçtiğimiz günlerde bildirdiği habere göre EuroLeague'in Alman temsilcisi Bayern Münih, Pablo Laso ile iletişim halindeki bir diğer takım olarak öne çıkıyor. Alman ekibinin gelecek adına önemli yatırımlar yapılacağı biliniyor.

Yeni salon ve ek bütçe

Maçlarını 6.700 kişilik Audi Dome'da oynayan Bayern Münih, 2024'ün başı itibari ile 12.500 kişilik yeni salonları SAP Arena'ya geçiş yapacak. Kulübün önümüzdeki dönemde profil arttırıp ciddi bir bütçe artışına gideceği de söylentiler arasında.

İlgini Çekebilir
Ünlü gazeteciden Fenerbahçe'ye Final Four şifresi!
Habere Git

Ergin Ataman'da beklenen oldu

Yunan basınında SDNA, Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman'ın Yunan devi Panathinakos ile 2 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu. Başarılı koçun ismi uzun süredir EuroLeague ekibi ile anılıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler