Lazio - Galatasaray maçının spikeri belli oldu!

09.12.2021 - 21:04 | Son Güncellenme: 09.12.2021 - 21:08

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio deplasmanına konuk oluyor. Karşılaşmayı anlatacak spiker de belli oldu. Lazio - Galatasaray maçının spikeri kim? İşte detaylar...

Lazio - Galatasaray maçının spikeri belli oldu!

AJANSSPOR HABER

Avrupa Ligi'de temsilcimiz Galatasaray, Lazio ile liderlik maçına çıkıyor. Galatasaray, beraberlik veya galibiyet aldığı taktirde karşılaşmadan lider olarak ayrılacak ve grubu lider olarak tamamlayacak. Exxen üzerinden yayınlanacak karşılaşmayı anlatacak spiker de merak edilmeye başlandı. Peki karşılaşmayı kim anlatacak? İşte detaylar...

Lazio deplasmanına çıkacak olan temsilcimiz Galatasaray, 11 puanla grupta liderliğini sürdürüyor. Lazio karşılaşmasında kaybetmediği süreç grubu lider olarak tamamlayacak. Lazio'nun yıldız golcüsü Ciro Immobile sakatlandı. Galatasaray karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı ise henüz belli değil.
 

Lazio - Galatasaray maçının spikeri kim?


Lazio - Galatasaray maçını anlatacağı açıklanan Gökhan Abdik, Fenerbahçe-Frankfurt maçını anlatacağını açıkladı. Exxen’den yayınlanacak Lazio - Galatasaray maçını Melih Gümüşbıçak anlatacak.

Lazio Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Lazio - Galatasaray, UEFA maçı 9 Aralık 2021 Perşembe günü oynanacak. UEFA Avrupa Ligi’nin yayın haklarını elinde bulunduran Exxen Dijital Yayın Platformu’ndan canlı olarak izlenebilecek olan karşılaşma saat 23:00’te başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler