Lazio'dan forvet transferi açıklaması!

02.06.2020 - 16:23 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 16:45

Lazio'dan forvet transferi açıklaması!

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'nun sportif direktörü Igli Tare, İtalyan forvet Ciro Immobile'nin geleceği hakkında konuştu. Adı son zamanlarda Napoli ile transferde anılan forvet hakkında konuşan Tare, net açıklamalarda bulundu.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Tare: "Temas halinde değiliz"

İtalyan forvet hakkında Sky Sport Italia'ya açıklamalarda bulunan Igli Tare, "Immobile hakkında çıkan haberleri görüyorum. Son zamanlarda adı özellikle Napoli ile anılmaya başladı. Ancak; Napoli ile Immobile hakkında hiç konuşmadık. Haberlerde gösterildiği gibi bir temas halinde değiliz" ifadelerini kullandı.

"Ayrılmasını istemeyiz"

İtalyan forvetin Lazio'da mutlu olduğundan bahseden Tare, "Ayrıca Immobile burada gayet mutlu durumda. Takımını ve taraftarlarını seviyor. Umarım uzun yıllar boyunca burada kalır. Çünkü değer verdiğimiz birisi ve onun ayrılmasını istemeyiz" diye konuştu.

Muriç, Lazio'nun gündeminde!

Bu transfer gelişmesi Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiriyor. Sarı-lacivertlilerin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç'in Lazio ile adı son günlerde yüksek sesle anılmaya başlanmıştı. Lazio'nun, Felipe Caicedo yerine Muriç'i istediği konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler