Lens'ten flaş açıklama! Ayrılıyor mu?

17.04.2020 - 14:11 | Son Güncellenme: 17.04.2020 - 14:37

Feyenoord'a transfer olacağına yönelik iddialara cevap veren Jeremain Lens, söylentileri yalanladı.

Lens'ten flaş açıklama! Ayrılıyor mu?

Beşiktaş'tan ayrılacağı iddiaları gündeme gelen Jeremain Lens, özel uçakla Türkiye'den ayrılarak gittiği ülkesi Hollanda'da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Lens, Beşiktaş’tan ayrılacak mı? Bu konuda net konuştu.

Twente’nin gündemine gelmişti

AJANSSPOR

Twente Teknik Direktörü Ted van Leeuwen'in Lens'i kadrosunda görmek istediği iddia edilmişti.

Lens’in Beşiktaş ile ilgili fikri belli

Yine Lens'in Fenerbahçe'de birlikte çalıştığı ve şimdilerde Feyenoord'un teknik direktörlüğünü yapan Dick Advocaat'ın da tecrübeli oyuncu yeniden çalışmak istediği belirtiliyordu. Fakat Lens, yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediğini dile getirdi.

Lens: ”Ayrılmamı gerektirecek bir durum yok”

Hollanda basınından Veronica Inside'a konuşan Lens, "Çok şey yazıldı. İnternette takımdan ayrılmak istediğim ve Hollanda'ya kaçtığım yönünde haberler okudum. Bunlarla ilgili söyleyebileceğim tek şey var. Beşiktaş'la hala iki yıllık bir sözleşmem bulunuyor ve yeterli süreyi alıyorum. Ayrılmamı gerektirecek bir durum yok" dedi.

Lens’in Beşiktaş ile sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Hollandalı futbolcu Jeremain Lens’in Beşiktaş ile sözleşmesi devam ediyor. Lens, 30 Haziran 2022 tarihine kadar Beşiktaş’ın kontratlı futbolcusu durumunda.

Lens Beşiktaş’ta yıllık kaç para kazanıyor?

Geçen sezon Beşiktaş’tan 2 milyon 250 bin Euro gelir elde eden Lens, bu sezon 2.3 milyon Euro kazanacak. Bir sonraki sezon 1 milyon 950 bin Euro alacak Lens, son sezonunda ise 1.8 milyon Euro bedeli cebine koyacak.

İlk geldiği dönemde Beşiktaş’a yaklaşık 4 milyon Euro karşılığında alınan Lens, puan başı 4 bin Euro ödeme yapılacağı ifade edilmişti. Sunderland’den kiralandığı dönemde ise İngiliz ekibine 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ödendi.

Senin için hazırladığımız haberler