Rams Başakşehir, Leo Dubois'i transfer etmek istiyor

15.09.2023 - 18:33 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 19:30

Galatasaray, Leo Dubois ile yollarını ayırıyor. Başakşehir'in transferin son saatlerinde kadrosuna katmak istediği Dubois, bu transferle Cim Bom'la yollarını ayrıcak.

Rams Başakşehir, Leo Dubois'i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın kadrosunu 14 yabancı kuralına göre dizayn etmeye devam ediyor. Leo Dubois ve Luyindama ile yollarını ayırmayı hedefleyen Cim Bom, Dubois için Başakşehir ile masada.

Yetiştirilmeye çalışılıyor

Sports Digitale’in haberine göre Başakşehir, Leo Dubois transferini bitirmeye çok yakın. Başakşehir, eğer bu transferi bitirirse Sarı-Kırmızılı yönetim, Luyindama ile görüşecek.

Dubois ve Luyindama çıkmazı

Galatasaray’ın UEFA’ya bildirdiği kadroda yer almayan Luyindama ve Dubois, kendilerine takım arıyor. Dubois’nın Başakşehir ile anlaşmaya yakın olması Galatasaray yönetimini ve teknik heyetini sevindirdi.

Luyindama’nın son durumu ne?

Luyindama şu an Metin Oktay Tesisleri’nde takımdan ayrı olarak çalışıyor. Sakatlıktan tam anlamıyla dönemediği zaman zaman medyada yazılıp çizilse de Luyindama’ya Türkiye’den ilginin olduğu iddia edildi. Transferin son saatlerinde ise henüz bir transfer gelişmesi olmadı.

Dubois’ten neden vazgeçildi?

Lyon’dan 2.5 milyon Euro karşılığında kadroya katılan Leo Dubois, Galatasaray ile ipleri kopma noktasına geldi. Cim Bom ile olan sözleşmesi 2025’te bitecek Fransız futbolcu Başakşehir’in yolunu tutacak. Cim Bom’un sağ bekte Sacha Boey ile vedalaşmaması ve sol beke de Angelino’yu transfer etmesi Dubois’yı gözden çıkarmasına sebep oldu.

Geçen sezonki performansı nasıldı?

Leo Dubois, geçen sezon Cim Bom ile 25 maça çıktı. Bu maçlarda 1 gol atan Fransız bek, 3 de asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler