Leonardo Godoy, Yeni Malatyaspor'u açıkladı

12.08.2020 - 22:35 | Son Güncellenme: 13.08.2020 - 08:25

Yeni Malatyaspor son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un transfer listesindeki Leonardo Godoy'dan açıklama geldi. Godory transfer süreci hakkında ne dedi? İşte detaylar...

Leonardo Godoy, Yeni Malatyaspor'u açıkladı

İsa KETHÜDA - DIŞ HABER

Arjantin Ligi ekiplerinden Club Atlético Talleres forması giyen Leonardo Godoy'dan Yeni Malatyaspor açıklaması geldi. Godoy, "Sadece beklemek zorundayız" dedi.

"Her şey yolunda"

Radio Impacto'nun futbolemico programına konuk olan Godoy, "Başkan Andres Fassi ile konuştuk bana her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Diğer takımlardan birçok dedikodu duydum ama somut olan tek şey Türkiye idi. Bugün ayrılmak için can atmıyorum. Club Atlético Talleres benim yuvam, umarım yakında geri gelebilirin. İnsanlar burada bana çok fazla sevgi gösterdi ve bu benim hoşuma gidiyor. Umarım geri döner ve güzel şeyler elde edebilirim" şeklinde konuştu.

"Türkiye ligi rekabetçi bir lig"

Türkiye'de her şeyin yolunda gittiğini söyleyen 25 yaşındaki sağ bek, "Her şey yolunda. Transfer durumunu konştuk. Türk futbolunda sadece çok büyük stadyumların olduğunu biliyorum ve gördüm. Rekabetçi bir lig olduğunu da biliyorum. Umarım maçlar da seyircili başlar" diyerek sözlerini tamamladı. 

13 maç 2 gol

Arjantin ekibi Club Atlético Talleres ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki oyuncu, forma giydiği 13 maçta 2 gol kaydetti.

Yasal Uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler