Mardin’deki liderlik maçında kavga çıktı: 9 futbolcu ve antrenör yaralandı

13.02.2022 - 22:40 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 00:47

Mardin 1'inci Amatör kümede mücadele eden Kızıltepe 47 Spor ile Nusaybinspor arasında oynanan karşılaşmada kavga çıktı. Yaralılar oldu. İşte detaylar...

Mardin’deki liderlik maçında kavga çıktı: 9 futbolcu ve antrenör yaralandı

AJANSSPOR HABER

Mardin 1. Amatör küme 11. hafta maçında Kızıltepe 47 Spor ile Nusaybin Belediyespor 1. Amatör küme maçında karşı karşıya geldi. Ev sahibi olduğu için sadece Nusaybin Belediyespor taraftarlarının maça alındığı karşılaşmada Kızıltepe 47 Spor’un taraftarları maçı tel örgülerin arkasından takip etti. 90 dakikasında gol sesi çıkmayan maç 0-0 beraberlikle sona erdi.

Polis müdahale etti


Maçın bitişiyle beraber izleyiciler arasında çıkan kavga saha içine taştı. Nusaybinsporlu yöneticiler ve futbolcular da kavgaya karıştı. Polisin müdahalesiyle ortalık sakinleşti fakat Kızıltepe 47 Sporlu 9 futbolcu ve antrenör Hasan Ablağ yaralandı.

Kızıltepe ilk defa puan kaybetti


Maç sonrası ligin iki namağlup takımından biri olan Kızıltepe 47 Spor, 31 puanla ikinci sırada yer aldı. Mardin temsilcisi aynı zamanda 11. Hafta sonunda kalesinde hiç gol görmedi. Alınan beraberlikle puanını 28 yapan Nusaybin Belediyespor ise üçüncü sırada yer alıyor. Lig lideri Nusaybin Diclespor ise çıktığı 11 maçın hepsini kazandı. Kalesinde sadece 3 gol gören Nusaybin Diclespor, Kızıltepe 47 Spor’un ilk puan kaybıyla birlikte liderlik yarışında öne geçti.

Senin için hazırladığımız haberler