Lille Teknik Direktörü Galtier: ''Çılgın bir takımım var''

26.04.2021 - 01:15 | Son Güncellenme: 26.04.2021 - 01:23

Lille, Fransa Ligi Ligue 1'de geriden geldiği maçta Lyon'u Burak Yılmaz'ın golleriyle geçti. Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier maçın ardından konuştu.

Lille Teknik Direktörü Galtier: ''Çılgın bir takımım var''

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligue 1'in 34. hafta karşılaşmasında Olimpik Lyon'a konuk olan Lille, 2-0 geriye düştüğü maçta Burak Yılmaz'ın attığı gollerle 3-2 galip geldi ve kritik karşılaşmadan 3 puan çıkarmasını bildi.

 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, ''Açıkçası şampiyonluk bizim için bir hedef. Oyuncularımızla birlikte inanmamız gerekiyor. Önümüzdeki maça da çok iyi hazırlanacağız'' dedi. 
 

'Çok kritik maçlar oynuyoruz'

Lyon karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Galtier, ''Hücum tarafındaki birkaç değişiklikle daha iyi olduk. Oyuncuları olabildiğince iyi desteklemeye çalışıyoruz. Çok kritik maçlar oynuyoruz. Bunları geride bırakacağız ama diğer maçlarımızı da kazanmak zorundayız'' şeklinde konuştu.

'İnanılmaz bir hikayeyi yaşıyoruz'

Alınan galibiyette en önemli rolün takım olmaktan geçtiğini söyleyen Galtier, ''Böyle maçlarda seçim yapmak kolay değil. İnanılmaz bir hikayeyi yaşıyoruz. Çılgın bir oyuncu grubum var. Şimdi daha iyi olmalı ve Nice maçına iyi hazırlanmamız gerekiyor'' diye konuştu. 

Lille Burak Yılmaz'ın golleriyle döndü

Bu maçta attığı 2 golünardından Fransız kulübünün Twitter hesabından Türk bayraklarıyla paylaşım yapmasını sağlayan Burak Yılmaz, Ligue 1'dek gol sayısını 12'ye çıkararak takımının en skorer ismi oldu. Ayn zamanda Lille adına 5 asite imza atan milli futbolcu ligdeki 57 golün 17'sine direkt katkı sağladı. 
 

Lille yılsa da Burak YILMAZ! Şampiyonluk ateşini yaktı
 

Senin için hazırladığımız haberler