La Liga Ekibi Lincoln'e Teklif Hazırlığındaydı! Büyük Şanssızlık...

İsa Kethüda
26.03.2023 - 11:49 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 12:14

Transfer haberleri... İspanya Ligi takımlarından Sevilla'nın, Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı oyuncu Lincoln Henrique'yi uzun bir süredir takip ettiği iddia edildi.

La Liga Ekibi Lincoln'e Teklif Hazırlığındaydı! Büyük Şanssızlık...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile oynanan maçta sakatlanan Lincoln Henrique’nin sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini duyurmuştu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncularımızdan Lincoln Henrique’nin Sevilla maçında yaşadığı sakatlık sonrası Acıbadem Sağlık Altunizade Hastanesi’nde kapsamlı tetkikleri yapılmıştır.

Ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildi

İncelemeler neticesinde sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisi kapsamında operasyon geçirmesine karar verilmiştir" ifadelerine yer verilmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den yıldız oyuncuya teklif!
Habere Git

Öte yandan, Brezilyalı futbolcuyu İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın yakından takip ettiği belirtildi.

Sevilla, Lincoln'ü takip ediyor

Fanatik'te yer alan habere göre; daha önce adı Porto’yla da ciddi şekilde anılan 25 yaşındaki futbolcunun uzun süredir Sevilla tarafından takip edildiği ifade edilirken İspanyollar’ın ilk maçın ardından, sezon sonunda takıma kazandırmak adına Fenerbahçe’ye teklif hazırlığında olduğu bildirildi.

Bu sezonki performansı

24 yaşındaki sol bek oyuncu bu sezon forma giydiği 35 maçta 2 gol ve 8 asist kaydetti. Sol bek oyuncu 1 Temmuz 2022 tarihinde 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Santa Clara'dan transfer edilmişti. 

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş'ten Ozan Tufan ısrarı! Beşiktaş listeye aldı
Habere Git

Milli arada Rusya temsilcisi Zenit ile bir hazırlık maçı yapan ve 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, 2 Nisan Pazar günü saat 20.30'da Beşiktaş ile sahasında karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler