Antalyaspor, Liverpool'dan ayrılan Sheyi Ojo ile prensipte anlaştı

21.06.2022 - 09:13 | Son Güncellenme: 21.06.2022 - 09:26

Transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, Liverpool'dan ayrılan 25 yaşındaki İngiliz sol kanat oyuncucusu Sheyi Ojo'yla her konuda anlaştı. İşte detaylar...

Antalyaspor, Liverpool'dan ayrılan Sheyi Ojo ile prensipte anlaştı

Şu ana kadar takıma İstanbulspor'dan Alperen Uysal ve Göztepe 'den Soner Aydoğdu'yu dahil eden Antalyaspor, sol kanat transferi için girişimlerini hızlandırdı. 

İlk Ajansspor duyurmuştu!

İlk olarak Ajansspor'un duyurduğu; Antalyaspor'un transfer etmek istediği 25 yaşındaki İngiliz sol kanat kanat oyuncusu Sheyi Ojo hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor'a Liverpool'dan sol kanat! Klopp detayı...
Habere Git

Akrepler, Sheyi Ojo ile prensipte anlaştı

Fanatik'te yer alan habere göre; Akrepler, İngiliz devi Liverpool ile sözleşmesi sona eren Sheyi Ojo'ya resmi transfer teklifi yaptı ve prensipte anlaşma sağladı. Antalyaspor'da teknik patron Nuri Şahin, Ojo'nun transfer sürecinde B. Dortmund'da birlikte çalıştığı eski hocası Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp ile görüştü ve fikrini aldı.

Geçtiğimiz sezon Millwall'de kiralık oynadı

Kariyerinde; Liverpool, Wigan, Wolverhampton, Fulham, Stade Reims, Glasgow Rangers, Cardiff ve Millwall takımları bulunan 22 yaşındaki Nijeryalı sol kanat, geçtiğimiz sezon Championship'te Millwall formasıyla çıktığı 18 maçta 2 asist yaptı.

Ndiaye 'tamam' dedi

Akdeniz ekibinin ayrıca Badou Ndiaye için de girişimleri devam ediyor. Güney ekibi, Aris'ten ayrılacak olan yıldız orta saha oyuncusuyla da büyük ölçüde el sıkıştı. Transferin gerçekleşmesi icin Ndiaye'nin kulübüyle yapacağı fesih görüşmelerinin sonuçlanması bekleniyor.

Badou Ndiaye'nin performansı

Ülkemizde Osmanlıspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Karagümrük formaları da giyen 31 yaşındaki Senegalli orta saha geride kalan sezonda Aris formasıyla 35 maçta 4 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Ndiaye'nin güncel piyasa değeri 1.8 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler