Transfer Haberleri | Lucia Bosetti Çukurova’da

Orhan Gülek
26.04.2022 - 18:06 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 18:10

Ünlü İtalyan milli takımı smaçörü Lucia Bosetti’nin Çukurova Belediyesi Spor Kulübü kadın voleybol takımına transfer olduğu açıklandı. İşte tüm detaylar...

Transfer Haberleri | Lucia Bosetti Çukurova’da

AJANSSPOR - HABER

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü kadın voleybol takımı flaş bir transfere imza attı. Sultanlar Ligi’ne çıkarak adından söz ettiren Çukurova Belediyesi SK, transfer sezonunda da ses getirecek işlere imza atmaya başladı.

Lucia Bosetti'nin Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunuyor

Turuncu-mavili takım, uluslararası üne sahip İtalyan milli takımı smaçörü Lucia Bosetti’ye imza attırdı.
İtalya milli takımı formasıyla Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan Bosetti, Bergamo formasıyla da Avrupa Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldırdı. 2014-2016 yılları arasında Fenerbahçe forması da giyen 1.75 boyundaki 33 yaşındaki İtalyan yıldızın Çukurova Belediyesi SK’ya imza atması büyük bir transfer başarısı olarak nitelendirildi.

Lucia Bosetti kimdir?

33 yaşındaki İtalyan voleybolcu Lucia Bosetti, ilk kulübü 2002 yılından itibaren oynamaya başladığı Amatori Atletica Orago oldu. Ulusal takım formasıyla 2009 Avrupa Şampiyonası ve 2009 World Grand Champions Cup’ta şampiyonluk yaşadı. Foppapedretti Bergamo forması ile de 2010 Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler